9 Haziran 2012

Yaşlanmanın işaretleri-One Direction

 Yok yok kırşıklıklardan ,izlerden falan bahsetmeyeceğim.Twitter'da sürekli karşıma çıkan tweetleri gördükçe yaşlandığımı anlıyorum neden mi??


Bir süredir sürekli dönen 1D ve Justin Bieber RT 'leri ne oluyor ya demem ve hop kızım yaşlandın mı sen diye kendimi dürtmemle sonuçlandı.Bu gün en sonunda merakıma yenik düştüm ve neymiş bu 1D diye youtube 'a girdim.Yaşları 21-18 arasında değişen beş genç (genç demeye dilim varmadı ne diyeceğimi şaşırdım çocuk mu desem ?) ten oluşan bir grupmuş 1 Direction.Genç kızlar bunlara bir hayran bir hayran görmeyin.Bu arada genç kızlar yazarken içim acıdı :(

Bu hayranlıklarını izlerken aklıma Back Street Boys falan geldi bi ara ne kadar popülerlerdi gerçi onlar da bana bir komik geliyordu nedense böyle yeni yetme delikanlı modunda çıkıp grup kuran ve kızlara aşk şarkıları yazan gruplar belli bir süre dayanabiliyor bence zaten çünkü kitle belli bir yaş aralığı ve onlar büyüyünce bu iş bitiyor .Bir süre sonra ya tarz değişecek ya grup dağılacak.Neyse umarız uzun ömürlü bir grup olur tabi ne diyim.

Neyse bakalım tanıtalım bakalım . İşte  One Direction

İngiltere'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan X-Factor yarışmasını 2010 yılında 3.'lükle bitiren grup 2011 yılında ilk singleları olan What Makes You Beautiful 'u yayınladılar.Bu şarkı BBC radyolarında en çok istek alan parça oldu ve satış rekorları kırdılar.
İşte o şarkı

           

Şimdi de grup üyelerini biraz daha yakından tanıyalım

HARRY STAYLES

Grubun en genç üyesi olan Harry 1 Şubat 1994 doğumlu.En sevdiği renk mavi ve grubun en çapkını olduğunu söylüyorlar.Hayalindeki kız  komik espirili ve güzel bir gülüşü olan ve iyi anlaştığı bir kızmış.Emily adında bir kız arkadaşı var.

LIAM PAYNE


Liam 29 Ağustos 1993 doğumlu.Gruptaki lakabı ''Babacık '' çünkü herkesi koruyup kolluyormuş.İlişkiler konusundaki yaklaşımını şu sözcüklerle anlatıyor ''Devam ettirebiliceğime emin olmadan hiçbir kızla çıkmam''.Danielle adında bir kız arkadaşı var.

LOUIS THOMLINSON

Louis 24 Aralık 1991 doğumlu.Natalie Portman Hayranı.Hayalindeki kız  eğlenceli,konuşkan ve biraz da deli olmalıymış.Yaklaşık 1 yıldır manken Elanor Calder ile birlikte.

ZAYN MALİK


12 Ocak 1993 doğumlu.Ona göre tipik bir randevu yemek ve filmden oluşuyor ve her randevuda mutlaka çiçek götürürmüş.Grubun tek müslüman üyesi Zayn Pakistan kökenli.Modayı çok seviyor.Tercihi esmer kızlarmış.Bir keresinde bir hayranına telefon numarasını vermiş.

NİAL HORAN

13 Eylül 1993 doğumlu.Kendini İrlanda'nın Justin Bieber'ı olarak görüyor.Beyaz çorapların kendisine uğur getirdiğine inanıyor.Bakalım ilerleyen zamanda da buna inanmaya devam edecek mi?Demi Lovato ile birlikte...

Haydi bakalım genç kızlar bu post'ta size hediyem olsun :))

3 yorum:

  1. zayyyynnnnnn banada numaranı verrr <33

    YanıtlaSil
  2. hööh yani hööh =D gerçek directioner olmasak Niall ve Deminin çıktığına inancaz. Bunu yazan şahıs hadi git uyu.

    YanıtlaSil
  3. büyüdüler............

    YanıtlaSil