12 Haziran 2012

H&M, 2012 SONBAHAR/KIŞ İÇİN MAISON MARTIN MARGIELA İLE ÖZEL İŞBİRLİĞİNİ DUYURUYOR



C.V.
ADI /MAISON MARTIN MARGIELAHENNES AND MAURITZ
GÖREVİ /MODA & TASARIMMODA & TASARIM
MİLLİYETİ /FRANSIZİSVEÇLİ
DOĞUM TARİHİ-YERİ /1988, PARIS1947, VÄSTERÅS
ADRES  /163 RUE SAINT MAUR 75011 PARIS FRANSAMÄSTER SAMUELSGATAN 49 SE 106 38 STOCKHOLM İSVEÇ
MODA  /KAVRAMSAL VE SONSUZ TARZ*DEMOKRATİK MODA
DEĞERLER & DÜŞÜNCELER  /ANONİMLİK, BEYAZLAR, KARIŞIKLIKEN İYİ FİYATA MODA VE KALİTE
FELSEFE  /TEK BİR TASARIMCI YERİNE  GRUP ÇALIŞMASI*HERKES İÇİN MODA



İŞBİRLİĞİ

LANSMAN  /15 KASIM 2012
DAĞITIM  /DÜNYA ÇAPINDA YAKLAŞIK 230 H&M  MAĞAZASINDA
KOLEKSİYON  /ERKEK VE KADIN GİYSİLERİ VE AKSESUARLARI


ALINTILAR
“MAISON MARTIN MARGIELA son otuz yılın en önemli ve en etkili moda evlerinden biri. Dünyanın dört bir yanındaki moda severlere MAISON MARTIN MARGIELA’nın özel parçalarını giyme şansını vereceği için bu radikal işbirliği konusunda çok heyecanlıyım. Bu işbirliği harika ve unutulmaz bir moda anı olacak” diyor H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch.

“Vizyonumuza yeni bir yorum katacak olan MAISON MARTIN MARGIELA parçalarını, H&M ile birlikte sunmaktan mutluyuz. Modamızın demokrasisi daima yaratıcılığımızın merkezinde olmuştur ve H&M ile yaptığımız işbirliği bu  içgüdümüzü daha fazla devam ettirmemizi sağlıyor. Herkesi şaşırtacak bir şekilde her iki markanın kontrast dünyasını  biraraya getireceğiz.” MAISON MARTIN MARGIELA


MAISON MARTIN MARGIELA HAKKINDA
(*)MAISON MARTIN MARGIELA sıklıkla basmakalıp moda çalışmasının dışında, daima kendi yolunu izleyen Fransız bir moda evidir. Moda evi, bireysellikten ziyade kendi ekibinin işbirlikçi doğasının mutlak önemine inanıyor, ki bu da konsept ve yaratıcılık arzusunun ideallerle kurulduğu bir yer. Modanın normlarını devamlı sorgulamak ve parçalarını dekonstrüksiyon ve transformasyon teknikleri ile sunmak, koleksiyonların hacimlerini yeniden şekillendirmek, şekilleri modifiye etmek, giysilerin asıl kullanım amaçlarını ve hareketlerini değiştirmek ve modanın klasik kavramlarına son vermek.

MAISON MARTIN MARGIELA hakkında daha fazla bilgi: www.maisonmartinmargiela.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder