12 Haziran 2012

J'ADORE 2012 İLKBAHAR&YAZ KOLEKSİYONU

Tam da düğün için elbise arayışına girdiğim şu günlerde öyle bir haber aldım ki ilaç gibi geldi.Sizlerle de paylaşmam lazım diye düşündüm.


Satır içi resim 1

MODA TUTKUDUR; J’ADORE

‘MEZUNİYET’, ‘PRENSES’ VE ‘PARTİ’ KOLEKSİYONLARI İLE J’ADORE GÖZ KAMAŞTIRIYOR!
21 ülkede, kadınların gece kıyafetinde ilk tercihi J’ADORE, 2012 İlkbahar & Yaz koleksiyon çekimlerini Cape Town’da gerçekleştirdi…

J’adore’un 2012 İlkbahar & Yaz koleksiyonu fotoğraf çekimi için ünlü fotoğrafçı Gencer Bavbek’in objektifine poz veren top model Alessandra Quenn, 3 ana temadan oluşan koleksiyondaki kıyafetlerle farklı karakterlere büründü. Stil danışmanlığını Paul Frank’ın yaptığı fotoğraf çekimi için toplam 15 kombin oluşturuldu.

Mezuniyetin En Şık Kızı
Hayatımızın en özel günlerinden biridir mezuniyetimiz… J’adore bu özel günün önemini bilerek sezon modasını, genç çizgisiyle buluşturduğu “Mezuniyet” koleksiyonuna imza attı. Özellikle kısa elbiselerin ağırlıkta olduğu koleksiyona eğlenmeyi seven, neşeli, kendinden emin kadınları temsil ediyor. Koleksiyonda kullanılan şifon kumaşlar enerji ve dinamizm piliseler rahatlık ve pudra renkleri ile masum enerjisi ile dikkat çekiyor.

Düğünlerinin Prensesi
Düğünler tatlı bir telaş yaratıyor. Ne giyileceği ise işin en eğlenceli ve keyif veren kısmı... J’adore düğün pistlerinin yıldızı olmanız için çok özel bir koleksiyon hazırladı. “Prenses koleksiyonunda, inci & Swarovski taş işlemeler ve dantel detaylar ile kişiye ayrı bir şıklık katıyor. Bedene oturan ve 1 beden incelten uzun elbiseler “Prenses” koleksiyonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.


Partinin Gözdesi
Hiç kuşkusuz, yazın en dikkat çeken trendi neon renkler… Mercan, su yeşil, zümrüt, pudralar derken gökkuşağının tüm tonları kıyafetlere taşınıyor. J’adore “Parti” koleksiyonundaki iddialı modeller ile gözler üzerinizde olacak. Sivri uçlu aksesuarlarla zenginleştirilmiş miniler, sırt dekolteli uzun modeller ya da asimetrik kesimli elbiselerle partiler renklenecek.


Online Alışveriş ; www.jadore.com.tr


1 yorum:

  1. süpermiş şekerim sende bana ilaç gibi geldin:)) hemen sitesini incelemeye başlıyorum...
    bende beklerim sevgiler....
    http://ozlemtuana.blogspot.com/

    YanıtlaSil