18 Haziran 2012

Günün Blogu IVIR ZIVIR KUTUSU


Geçtiğimiz hafta sizlere bu günden itibaren blogda her gün  yeni bloglar ve taze blogger adaylarını konuk edeceğimi söylemiştim.Bu günün konuğu IVIR ZIVIR KUTUSU .

Haydi şimdi IVIR ZIVIR KUTUSU'nu ve çok sevgili blogger'ımızı tanıyalım .

                                                                       XOXO

Boğaziçi Üniversitesi Kimya mühendisliğinden mezun olan ve hızını alamayıp master eğitimiyle öğrenciliğe devam eden bir kız İdil. Çocukluğundan beri hayalperestliğinden hiç ödün vermemiş, aklında her daim bir fikir, bir plan olan, dışarıya pek belli etmese de fikri gelince içi içine zor sığan bir kız... Biricik blogu IVIR ZIVIR KUTUSU yine fikir patlaması yaşadığı günlerden birinde doğar. Yılların birikimini tamamen paylaşmak zor, ama nereden başlasam kârdır der. Kendisine “artık blog aç” baskısı yapan arkadaşlarını kırmaz ve atılır blogger dünyasına.

En zevk aldığı şey insanları gözlemlemek. Yolda yürürken, birisini beklerken, düşünürken, konuşurken, her zaman insanları izler. Güzel giyinenlere 3 saniye daha fazla bakar. Araştırmayı sever. (Arkadaşları arasında “araştırmacı gazeteci, dedektif” gibi lakapları da yok değil)  Stumbleupon’a aşık, Pinterest ile flörtlerdedir. Sürekli fikirlerine fikir katacak, kendisini şaşırtacak yeni bir ilham aranır, bulur, yetinmez, yine aranır... Dikiş makinesini kutusundan çıkardı mı sabahlar olmasın moduna geçer. Eğer yalnızsa sabahlara kadar diker durur.
IVIR ZIVIR KUTUSU hayatına yeni bir renk katar. Paylaşımlarına gelen her yeni yorum onu mutluluktan uçurur. Her eleştiriyle yoğurulur yeniden pişer. Her yeni takipçisine çiçekler çelenkler yollamak ister içinden. Gün geçtikçe üretmek bağımlılığı olur. Yapılacaklar listesi uzarken, hayalleri de büyür.


Hayallerini yüksek tuttukça daha çok başarılı olunduğuna inananlardan. Hayatının bir evresinde yurt dışında yaşamak, bir evresinde de tasarladığı takıları, diktiği kıyafetleri, yaptığı aksesuarları sergileyeceği bir butik sahibi olmak... Bunlar kurarken onu en çok mutlu eden hayalleri. Tabi ki tüm sevdikleri hep yanında olmak şartıyla...
İdil herkesi bloguna davet ediyor. Yorumları, eleştirileri dört gözle bekliyor. Projelerini merak edenler buradan buyursun: http://pembelimon.blogspot.com/
Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder