15 Haziran 2012

Ev Dekorasyonunda Son Trendler

Sıradaki postumuz benden ev dekorasyonları ile ilgili ip uçları isteyen Selda'ya geliyor.Bir an kendimi düğün çalgıcısı gibi hissettim ama :))

Moda her yerde moda her şeyde.Kendi giyimimize ne kadar özen gösteriyorsak evimizin giyimi de bizler için bir o kadar önemli.

Geçtiğimiz sene ev dekorasyonunda özellikle kumaşlarda renkli desenler moda iken bu sene bu trend yerini kendinden desenli kumaşlara bıraktı.Rengarenk desenli koltuklar evlerin baş köşesinde yerlerini alıyor.




Duvar kağıtlarında ise bu sene manzaralı duvar kağıtlarının hükmü başlıyor.Geniş ve ferah alanlarda büyük resimlerin  kullanımı başarılı görünümler sağlarken dar alanlarda kullanımı daha küçük görselli kağıtlar kullanılabilir.




Duvar kağıtları konusunda göze çarpan bir diğer trend ise çiçek desenli duvar kağıtları.



2012 Mutfak modellerine göz atacak olursak mutfak dolapları trendinin klasik görünümden uzaklaşarak renkli lake malzemeden yapılan ,daha çok kullanım alanı sağlayan bir yolda ilerlediğini görüyoruz.Eğer büyük bir mutfağınız varsa bu modellerin daha farklı dairesel şekillerde  dizayn edilmiş olanlarını da tercih edebilirsiniz.






Banyolarda ise artık çift lavabo kullanımı revaçta.Ben bu tarzı her ne kadar aynı evin içinde birbirinden uzak iki hayat yaşamak gibi görsemde diğer bir yandan da 2 kişiyi bir araya getiren bir çalışma.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder