12 Haziran 2012

DENİZ BERDAN’IN TASARIMLARI PLAJLARA RENK KATIYOR!


380 TL

Kendine özgü stili ve moda bloguyla dikkat çeken Deniz Berdan, 1920’lerden esinlendiği koleksiyonu ile sahillere damgasını vuracak!

Deniz Berdan tasarladığı koleksiyonun temasını 1920’lerin ünlü dansçısı, son dönemin moda ikonu Josephine Baker’dan ilham alarak oluşturdu.

Vintage esintilerin hayat bulduğu koleksiyonda her modelin, naturel, pastel ve fosforlu olmak üzere üç versiyonu hazırlandı. Mayo tasarımlarında daha önce alışkın olunmayan dantel, şifon ve keten kumaşlar kullanıldı.
300 TL

Plajdan şehir havuzuna kadar yorum farkıyla pek çok yerde giyilebileceği gibi, alternatif malzemelerle hazırlanmış modeller parti ve davetlerde gömlek içine de giyilebilir. Vücudu 1 beden küçük gösteren özel kalıpları ve el işçiliği ile farklılaşan koleksiyon ilk olarak jadore.com.tr’de satışa çıkıyor.
380 TL

Şıklığından ödün vermeyen kadınların özellikle tercih edeceği modeller plajdan havuz başına kadar pek çok yerde giyilebilir. DBB mayolarını, J’adore farkıyla Türkiye’nin her yerinden ücretsiz kargo imkanı ile alabilirsiniz.

Sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyon jadore.com.tr’de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder