27 Haziran 2012

Her Kadının Dolabında Bulunması gereken Klasik Parçalar

Aslında bu konuyu blogumu açtığım ilk zamanlarda hatta blogun 6. postunda burada işlemiştim.Ancak blogda düzenlediğim yarışmada sevgili Esther bu konuyu yazmamı benden rica etti.O zaman yazmış olduğum postta aslında klasik parçalardan ziyade hayat kurtarıcı parçalardan bahsetmiştim bu yüzden yeni bir yazı yazmakta sakınca görmedim.


Moda sürekli değişiyor,bazen kendini tekrarlıyor ,bazen de hiç ummadığımız detaylarla karşımıza çıkıyor ama bir de klasikler var ki moda ne olursa olsun değerini kaybetmiyor.


Klasikler denilince aklımıza hep eskiler geliyor değil mi?Kafamızda bir ön yargı ''X çok klasik giyiniyor''.Bu cümleyi genelde giyim tarzını beğenmediğimiz,sıradan bulduğumuz kişiler için kullanıyoruz.İşte orada bir duralım...


Klasik giyinmek sıradan giyinmek değildir.Klasik parçalarla  bir mekanın en şık bayanı siz olabilirsiniz ,ya da en sıradan bayanı ama bu her giyim tarzı her moda için geçerli bir durum.Önemli olan detaylar,üstündekini taşıyabilmek,kendinden,kendi stilinden bir ruh katabilmek.Aynı zamanda bakımlı olmak.


Gelelim dolapta olması gereken klasik parçalarımıza.


clasic, alisverisdedektifi tarafından genuine leather handbags ile yaratıldı


Bu klasik parçaları karıştırarak yaklaşık 10 farklı kombin oluşturabilirsiniz.Bu parçalar ya da benzerleri dolabınızda mutlaka yer alması gereken sizler için seçtiğim klasik parçalar.

Umarım beğenirsiniz :))

4 yorum:

  1. canım benim çok teşekkürler bu post için..gerçekten beyaz gömlekler siyah sade ayakkabılar ve kullanışlı siyah bir çanta çok mantıklı..hepsi de birbirinden güzel:)chanel çantaya bayıldımm..ve listeye eklemeyi unuttuğum deri ceketi de hemen ekledim..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Kolye,kemer,ayakkabi cok klasik bir parcayi bir anda faklilastirabiliyor
    Guzel bir post olmus ;))

    YanıtlaSil
  3. kolye kesinlikle farklılık aracı. paylaşım için teşekkürler takipteyiz.

    YanıtlaSil
  4. çok güzell; süper paylaşımm

    YanıtlaSil