26 Haziran 2012

Günün Konuğu - Kozmetik Dosyası

Herkese merhabalar.Bugün yine bir kozmetik blogunu konuk ediyorum.Kozmetik Dosyası'nı daha yakından tanımak ve bizlerle paylaştığı tecrübelerinden faydalanmak lazım derim:)


XOXO



Merhaba ben kozmetikdosyasi.blogspot.com blogunun sahibi Ezgi.  23 yaşındayım Marmara Üniversitesi mezunuyum ve şu anda çalışmaktayım.

Balık burcunun duygusallığı yükselenim olan Kovanın çılgınlığıyla bütünleşmiş arkadaşlarının “sen manyaksın” dediği biriyim. Hayvanlara, doğaya ve ahşap binalara takıntılıyım, çok seviyorum. İçinde tarihi hissettiren eski her şeye merakım vardır. Yalnız kalmayı da kalabalığı da seven, her ortama ayak uyduran, kendince hayatın anlamını ve doğrularını bulmaya çabalayan biriyim.

Kozmetiğe ilgim lise yıllarında başladı o zamandan beri blog takip eder makyaj videoları izlerdim. Sonra geçen sene neden olmasın dedim ve blog açmaya karar verdim. Çok güzel yorumlar almaya başladım ve bu beni yüreklendirdi.  Daha sonra  izleyicilerime daha iyi bilgiler vermek için daha çok ürün denemeye daha güzel fotoğraflar çekmeye karar verdim. Ve böylece blogum gitgide büyüdü yararlı bir hal aldı, tabi benim de tecrübelerim arttı.  



Blogumda makyaj örneklerine, ürün tanıtımlarına ve yorumlara, ev yapımı kozmetik ürünlerine kadar pek çok şey bulabilirsiniz. Hepsinin kendi emeğim olmasına hazır fotoğraf ve yazı kullanmamaya dikkat ediyorum. Artık aldığım denediğim ürünleri tanıtan videolar da yapıyorum ve bloguma koyuyorum. Tek bir kişi bile yararlansa, yorum yazsa mutlu oluyorum.  Her gün kendimi hem ürünler hem de makyaj konusunda geliştiriyorum.



Blogların ve diğer sosyal ağların kullanılırlığının artması, insanların araştırmaya yönelmesiyle blogların daha fazla önem göreceğine verdiğimiz emeğin karşılığını alacağımıza inanıyorum. Yepyeni kozmetik markaların ülkemize girmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgili Alışveriş Dedektifine bana kendimi sizlere tanıtma fırsatı sunduğu için çok teşekkür ediyorum. Blogumu izleyen, ufacık da olsa yüzünde tebessüm oluşturabildiğim değişik bir bilgi paylaşabildiğim herkese sevgilerimi  sunuyorum 

2 yorum:

  1. meraba bişe sormak istiyorum :) çekliş ne zaman biticek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekiliş değil de yarışma aslında.Seçtiği konu en çok okunan kişi kazanıyor.Temmuz sonunda sonuçlanacak katılım için son tarih ise 24 Temmuz

      Sil