25 Haziran 2012

Günün Konuğu - ChunliBeauty


Bugünün konuğu sevgili Buse ve blogu Chunli Beauty....


Kozmetik bloglarını takip edenler zaten bu blogu biliyor.Ama daha yakından tanımaya ne dersiniz ??? :))


XOXO


Merhabalar! Ben ChunliBeauty.com blog yazarı Buse! :)


Bu sene 30'lu yaşlara merhaba diyecek olsam da kendini 20 li yaşların başında gibi gören, Terazi burcunun dengsizliğini dibine kadar yaşayan, güzelliğe ve estetiğe de fazlaca dikkat eden biriyim.. :) 

5 yıllık mutlu bir evliliğim var. Henüz bir çocuğumuz yok ama dünyalar tatlısı bir köpüşe sahibiz;



Ünivden mezun olduğumdan beri babamın firmasında çalışıyorum.. İşim son derece rahattır.. Hatta o kadar rahat ki evde kaldığım günler keşke bugün işe gitseydim dediğim zamanlarım olmuştur.. (Ev kadını olmanın en zorlu mesleklerden biri olduğunu düşünüyorum) 

Blog dünyasına adım atış sürecimi anlatmam gerekirse;
2005 yılında  birçok bayanın  Güzellik,Moda,Sağlık gibi konularda paylaşımda bulunduğu İtsbeauty.com 'a üye olarak ilk adımımı atmış bulundum.. Daha sonra  İtsbeauty'de moderatör oldum.. Paylaşımlarım günden güne artınca neden daha kişisel bir alan oluşturmayayım diyip  2009 'da Chunlibeauty.com u açtım..

Güzellik göreceli bir kavram olsa da güzelliğe giden yolun insanın kendisine bakmakla başladığına inanırım.. ''Çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır'' sözüne istinaden; Kozmetik, Uygulamalı Makyaj anlatımı, Uygulamalı Saç şekilleri, Ürün yorumları, Cilt Bakımı az da olsa Modayla harmanlanmış bir blog yazıyorum.. 

Modayla harmanlanmış diyorum çünkü; güzellik modayla içiçe, günün trendlerine uygun şekilde şekillenen bir olgu diye düşünüyorum.. İşte bu sebeple  yeni çıkan kozmetik, cilt bakımı vb ürünler hakkında kişisel deneyimlerimi paylaştığım gibi trende uygun saç şekilleri, makyaj örnekleriyle okuyucu arkadaşlara pratik bilgiler vermeye çalışıyorum.. 

Bloga ilk başta yalnız olarak başlasam da daha son zamanlarda kız kardeşimde ortak oldu. Henüz fazla yazı yazmasa da onunla beraber çok daha güzel işler planlıyoruz..


Son olarak, Bana blogunda yer ayırdığı için Alisveris Dedektifine ve Blogumu takip eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum..

7 yorum:

  1. gerçekten güzel bir blog severek takip ediyorum :) 30 yaşında olduğunu okuyunca şaşırdım :) maşallah diyelim o zaman :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Alışveriş Dedektifi teşekkür ederim!! :)

    :)) Aynur 30 yaşında olduğumu söylemiyorum aslında daha dilimi alıştıramadım bir iki sene 28-29 takılayım sonrasına bakarız :)

    YanıtlaSil
  3. :) Bende takipçilerinden biriyim oldukça da beğenirim hatta.

    YanıtlaSil
  4. günlük mutlaka takip ettiğim çok başarılı+sempatik+süper bir blogger :) ayrıca kendisiyle aynı burçtan olduğum için ayrı bir seviyorum Buse hanımı :)

    YanıtlaSil
  5. çok sevdiğim bir blog.zevkle izliyorum onu

    YanıtlaSil
  6. blog dünyasına girdiğim günden beri keyifle takip ettiğim bloglardan biri...sevgiler
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Cok cok beyeniyorum

    YanıtlaSil