4 Haziran 2012

Gratis Essence Alışverişim

Bugün sonunda Gratis'e Essence alışverişi yapmaya gittim.Fiyatlar yurtdışındaki gibi çok uygun.Renkler de bir o kadar güzel olunca güzel güzel şeyler aldım.Ürünlerle ilgili deneyimlerimi ayrı bir postta paylaşıyor olacağım.Bu post'ta ise hepinizden gelen hangi ürünler var ,fiyatlar nasıl sorusunu cevaplayacak olan görseller paylaşıyor olacağım.

Söylemeden de geçmeyeyim Marble ojelerden aldım heyecanla yapılmayı bekliyorlar.Bu akşam denenecek ve blogda olacaklar :))


Önce aldıklarıma bakalım ;

Ürünleri ayrı bir postta teker teker tanıtacağım.Şimdi merak ettiğiniz asıl konu geliyor....Ürünler ve fiyatlar ;











4 yorum:

  1. Ama oturup şu an finallerine çalışan bir insana yapılacak en kötü şeylerden biri bu :) Kozmetik alışverişi nasıl canım çekti! Ojeli postuu bekliyoruz.
    madambfashion.blogspot.com blogumada beklerim

    YanıtlaSil
  2. bu gün gratise uğradım ben de :)) çok güzel ürünleri vardı essence in hemen eye liner ı kaptım :))

    YanıtlaSil
  3. Bende eyeliner aldım.Keçe uçlu olanından çok da beğendim.Tüm aldıklarım akşam blogda olacak.Madam B nasılsa geçici bir kampanya değil canım finaller biter bitmez Gratis'tesin biliyorum :))

    YanıtlaSil
  4. ben de dün extreme hacimli maskarasını aldım. fiyatına göre performansı oldukça iyi bence. yalnız tek bir problem var o da çıkarırken biraz zorlandım. waterproof olmamasına rağmen zor çıktı. onun dışında yedek kullanılabilecek bir maskara :)

    YanıtlaSil