21 Haziran 2012

California Tan -Matahari Sexy Tan

Sizlere güzel şöyle janjanlı bir ürün tanıtayım dedim.Temmuzda düğüne gideceğimi söylemiştim.Elbisem kısa olduğu için süt beyaz bacaklarla ortalıkta dolanmamak adına solaryuma gidiyordum.Bugün güzellik merkezinde bir krem önerdiler solaryuma girmeden önce kullanılıyor ve bronzluğu arttıran bir ürün.Kokusu şahane mis gibi kokuyor yalnız ürünün güzel kısmına henüz gelmedim.

Solaryuma girenler bilir.Güneş ürünleri solaryumda solaryum ürünleri güneşte kullanılmaz.Ancak bu ürün kullanılıyor :)

Yani solaryuma birkaç defa gidiyorum zaten sonra kullanamam ziyan olur gibi bir şey yok güneşlenirken de kullanabiliyorsunuz.

Ürünün açıklaması ise şu şekilde;
Yasemin Özü Yasemin çiçeğinin çiçek ve yapraklarından elde edilir. Bu bileşen cilt bakımında kullanılır ve hassas ciltler için faydalıdır. Neroli Özü Bu öz cilde renk vermek ve cilt bakımında kullanılır. Patchouli Özü Bu öz gölge seven bir bitki olan ve yaygın olarak Patchouli olarak bilinen Pogostemon Cablin bitkisinin yapraklarından yapılır. Çarşaf ve giysilere koku vermek amacıyla kullanıldığı antik çağlardan beri Doğu’da çok meşhur bir bitki özüdür. Halen parfümeri ve aroma terapide yaygın olarak kullanılır ve cildin daha iyi nemlendirilmesi için biyolojik katkı maddesi olarak kullanılır. Cava Kahvesi ST Plus Bu güçlü egzotik kahve özü ve cilt sıklaştırıcısı karışımı “portakal kabuğu görünümlü ciltleri” hedef alır ve cildin daha sık ve daha sabit renkli görünüme kavuşmasını sağlar. Alp Yosunu Bronzlaşmadan sonra oluşan hoşa gitmeyen kokunun önlenmesine yardımcı olur.

2 yorum:

  1. Guzel bi urunmus canim fiyati ne civarda bunun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 70 TL'ye aldım canım tanıdıktı merkez, ama internet'te California Tan Türkiye distribütörünün satış fiyatı 133 TL görünüyor.

      Sil