13 Haziran 2012

Blogda yeni renkler


Beynimin blog ar-ge kısmına yoğunlaştım bu ara.Ne yapsam nasıl renkler katsam diye sürekli bir arayış içerisindeyim.

Yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başladı gibi.Önümüzdeki haftadan itibaren blogda yeni köşeler,yeni renkler yer alacak.

Blogumu yaklaşık 3 sene önce açtım.Şimdi dönüp baktığımda onu oldukça ihmal ettiğimin farkına varıyorum ve bu beni çok üzüyor.O benim için yaşayan canlı bir organizma artık ve bunun farkındayım.Sizlere ulaştığım sesimi duyurabildiğim,oldukça az okuyan toplumda 1-2 satır bile olsa birilerine bir şeyler okutabildiğim,yeni arkadaşlıklara yelken açan bir bebek benim blogum büyüdükçe güçlenen güçlendikçe ilerleyen bir çocuk gibi.

Önümüzdeki hafta başından itibaren her gün yeni bir blogla ,taze bir blogger adayıyla tanışacağız.Biz bloggerlar gerçekten emek harcayarak,düşünerek,araştırmalar ,denemeler yaparak uzun uğraşlarla kendimizce değerli ama takdiri siz izleyicilerimize kalan çalışmalar yapıyoruz.Bu yolda ilerlerken hepimiz olduğu gibi yeni blogger adaylarının da desteğe ve takdire ihtiyaçları oluyor.Bu konuda onlara ufak bir desteğim bile olabilirse ne mutlu bana.

Bunun dışında ''Yarın Ne Giysem?'' sayfalarımız,anketlerimiz olacak.

Aynı zamanda sizlerin de bildiği gibi Mosmoda blog 'da her salı Alışveriş Dedektifi günü ve yazılarımı oradan da takip edebilirsiniz.

Son zamanlarda bazı blogger arkadaşlarımın yaşadığı bazı hukuki problemlerle karşılaştık.Bu yüzden artık blogda çekiliş yapılmayacak bunu üzülerek bildiriyorum.Bunun yerine zaman zaman düzenlenecek yarışmalarla eğlenip kazanmaya devam.

Merak ettiğiniz bilgi edinmek istediğiniz bir konu ile ilgili bana her zaman alisverisdedektifi@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Haftaya bunlar ve daha fazlasıyla güncellenen yeni bir blogla karşılaşmak için takipte kalın .

Herkese neşe dolu mutlu günler :)

1 yorum:

  1. blogun eminim güzel olacaktır kolay gelsin şimdiden:)çabaların da taktire değer teşekkürler:)

    YanıtlaSil