13 Haziran 2012

2012 Yaz Gardrobunuzda Yer Alması Gereken 5 Parça

Bu konunun seçimi blogdaki yarışmaya katılan Asuman Ayşe 'den geliyor.Kendisi yarışmaya katılmak için 3 konu gönderdi bu konulardan biri ise bu yaz gardrobumuzda yer alması gereken parçalardı.O zaman bu yazım Asuman için gelsin :))

2012 yazı oldukça renkli ve  keskin sınırları olmadan istediğiniz herşeyi ,her deseni,her rengi kullanabildiğiniz bir yaz.Bununla birlikte belli başlı bazı modeller bu yazın modasını belirliyor diyebiliriz.

İşte bana göre gardrobunuzda yer alması gereken 5 temel 2012 yaz parçası

1-Maxi etek

Maxi etekler geçen yaz da modaydı ve bu sene de aynı şekilde hükmünü sürdürüyor.Düz renklerde olanlarını kullanabileceğiniz gibi desenli alternatiflerini de tercih edebilirsiniz.Ayrıca kumaş tercihi için de geniş bir yelpazeye sahip.Şifon,Penye,keten gibi bir çok kumaştan örneklerini tahminimce artık heryerde bulabilirsiniz.Eğer biraz daha farklı olmak istiyorsanız farklı desenlerde eteklerle kendinizi çoğunluktan ayırabilirsiniz.

2-Desenli Şort

 1 ay önce sorsaydınız size şort değil pantolon örneği verirdim ancak havaların sıcaklığını göz önüne alarak dolabınızda yer alması gereken desenli parçanın şort olduğuna karar verdim.Bu sene çiçek desenlerinin özellikle ön planda olduğu bir sene bu tarz bir desen tercih edebilirsiniz.Ayrıca çok renkli oldukları için kombin yaparken de rahat hareket etme gibi bir özgürlüğünüz oluyor.


3-Bol Pantolon

Sıcaklar olsa da pantolon için çözüm bulunur tabi ki.Bu yaz sıcağında ancak böyle tiril tiril bol pantolonlar giyilebilir.

4-Dolgu Topuk

Bu kadar renkli  bir yaza ancak rengarenk dolgu topuklar yakışır değil mi ama .Her dolaba en az 1 tane şart.



5- Neon renkler

Konu renk olunca parça sınırlaması yok bu işte.Neon bir parça hala dolabınızda yerini almadıysa çok geç kalmadan hemen bir tane edinmenizi tavsiye ederim.

6-

3 yorum:

  1. Acilen yaz alışverişine çıkmam lazım tabi kozmetik almaktan sıra gelirse kıyafete :))postun çok güzel olmuş canım . Tam da bu yazın modasını yazmışsın :))

    YanıtlaSil
  2. benim de bi listem var gardrobumda olması gerekenler diye 5 değil 500 parça vardır:D ama su etekler ve çiçekli şort-pantolonlar süper..cok yerinde ve zamanında bi post olmuş çoğu kişi tatil alışverişine çıkacakken :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler canım harika bir post olmuş, ellerine sağlık:)Ben de yaz için liste yapmaya hazırlanırken aklıma bu konu geldi, sen de çok güzel bir şekilde önemli parçalara yer vermişssin:)

    YanıtlaSil