15 Ağustos 2012

Çantayla alışveriş yapmayı sevmeyen bir ben mi varım?


Kolumda çantayla alışverişe çıkmak hep bir külfet gibi gelmiştir bana.Mont,ceket falan hepsini geçtim onları arabaya falan bırakırsın tamam ama çantayı bırakamıyorsun da ...Hele bir de yanında çantanı senin için tutacak birisi yoksa bir şeyler denemek eziyet haline geliyor.Hemen oracıkta deneyeceğin bir şey için çantanı kenara koyacaksın aynaya bakarken bir gözün çantada.Yok kabinde deneyeceksen indir kaldır.Valla çok zor geliyor bana .Resmen çantamı koyacak yer bulamıyorum alışveriş yaparken.

Diyelim bir şeyler aldın elin kolun poşetlerle dolu diğer bir taraftan çantana sahip çıkmaya çalışıyorsun.Erkekler bu konuda rahat ceplerine atıyorlar bir cüzdan elleri kolları bomboş geziyorlar he ryerde valla yakında bende kaba maba cebime sığacak bir cüzdan bulup öyle çıkacağım alışverişe..

Zaten alışveriş sırasında oldukça sık sinirlenebilen biriyim.Bir mağazadan bunalıp çıktığım çok olmuştur hani.Peşimden dolanan satış elemanlarından bunalırım.Hatta mağazaya girdiğimde buyrun nasıl bir şey bakmıştınız sorusu ile karşılaştığım an sinir katsayım artmaya başlar bile.Bir de kalabalık dükkanlarda bir daralırım bir daralırım ki görmeyin.O yüzden de indirim sezonları benim için işkence haline gelir.

Yani açıkçası alışveriş sırasında oldukça huysuz bir insanımdır ,ama nasıl oluyorsa sevgilimle çıktığımız alışverişlerde nasıl sakin nasıl uyumluyum görmeniz lazım.O elli yer gezip en sonunda gidip ilk beğendiğini alarak annesini çıldırtan kız sevgilisiyle resmen kuzu kuzu.

Neyse nereden nerelere geldi konu değil mi:)) Sonuç olarak çantamla alışveriş yapamıyorum ...Bu konuda yalnız mıyım acaba merak ediyorum...Var mı benim gibisi ???

2 yorum:

  1. evet resmen cantayı fırlatasım,yerlere falan atasım geliyo hehe:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bazen yapıyorum cüzdan bile değil, iki kredi kartı bir telefon bir anahtar atıyorum cebime, elimi kolumu sallayarak kuş gibi hafif geziyorum.Ya da eşimin çantasına atıyorum cebim yoksa, ama canta bagımlılığından sıyrılabildiğim zamanlar... tavsiye ederim aradığın özgürlük ise bulacaksın :)

    YanıtlaSil