1 Ağustos 2012

Evde AVM keyfinin yeni adresi AVM Mall


Artık AVM 'lerin yerini online alışveriş siteleri almaya başladı bile.Ancak alışveriş sitelerinde her an istediğiniz markanın ürünlerini bulabilmek mümkün değil.Mağazadan alayım deseniz belki şehrinizde .O zaman sizi doğruca yeni bir siteyle tanıştırayım AVM Mall .

AVM Mall yemek katıyla birlikte yoplam 3 kattan oluşan bir AVM aslında tek farkı ise gerçekte var olmayıp sanal platforma kurulmuş olması.Normal bir alışveriş merkezinde gezer gibi karları ve vitrinleri gezip mağazalara giriyorsunuz.Tüm ürünler sezon ürünleri ve AVM Mall 'daki her mağaza gerçekten markalaşmış mağazalar.

Uzun lafın kısası e-ticaret sitesi olmayan bir çok ünlü markanın sezon ürünlerini online satış yöntemiyle satmasına imkan veren süper bir site çıkmış ortaya.

Herhangi bir davet sistemi yok site herkese açık.Sepette tek marka gibi sınırlayıcı bir alışveriş anlayışı yok.

AVM Mall'daki mağazalar neler mi?İşte kat kat mağaza listesi ;




1 yorum:

  1. Faydalı yazınız için teşekkür ederim. Artık çok fazla online alışveriş mağazası oldu ve güvenlik eskisinden çok daha önemli. Sizin gibi herkes belli mağazalarla ilgili bilgi verseler ve deneyimlerini paylaşsalar çok daha faydalı olur. Bizim de hırdavat ve mobilya aksesuar ürünlerinin satışını yaptığımız www.hirdavatfirsati.com online satış sitemizi ziyaret etme fırsatını bulursanız çok memnun olurum.

    YanıtlaSil