7 Ağustos 2012

Günün Konuğu- Wantthefashion

Uzun zamandır ses seda gelmiyordu konuklardan dediğinizi duyar gibiyim.O zaman bu yazı vakit geçirecek bir şeyler aradığımız şu günlerde ilaç gibi gelecek ve sizlere güzel bir blogu daha tanıtma fırsatını sunacak.Bu günün konuğu Wantthefashion...




Merhaba,


Wantthefashion kimdir derseniz?:) 1987 doğumlu olup muğla üniversitesi biyoloji bölümü mezunuyum.resimle ilgilenmeye ilkokulda başladım. Türkiye'de aldığım dereceli ödüller ile 15 yıldır yağlıboya resimleri yapmaktayım.İlk sergimi Yapı Kredi desteğiyle 9 yaşındayken açmıştım.en büyük hayranım annem olup evin her köşesinde ısrarla tablolarımı asmaktadır.

Blog ile herkes gibi can sıkıntısından 2009'da ilgilenmeye başladım. ancak son 2 senedir bloga yogunlaşıp, çok samimi arkadaşlar edindim. Modanın değişkenliği ve renkliliğinde kendi kişiliğimi gördükten sonra çalıştıgım işin alakasızlığını farkedip,bu ruhun eksikliğini blogumda giderir oldum.


Modada en sevdiğim desenler aztek olup, feminen kesimler vazgeçilmez parçalarımdır. o senenin modası olup olmamasına bakmazsızın giyerim. ki modada insanın kendisine yakışanı giymesi değil midir? en sevdiğim tasarımcı elie saab, her bir parçasını giymekten zevk alacagım marka ZARA,blogger piyasasında ise vazgeçilmez idollerim http://www.
manrepeller.com/ ve http://
www.stylescrapbook.com/ 'dur.

blogspot.com
wantthefashion
facebookum:https://www.
facebook.com/WantTheFashion

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder