17 Ağustos 2012

Günün Konuğu - Rosaygrismoda

Bu günün konuğu çok sıcak kanlı sevecen iki blogger.İki güzel blogger birleşip çok güzel bir blog yazmışlar.Buyrun hikayelerini kendileri anlatsınlar ...


XOXO


Merhaba alışveriş dedektifi okurları,
 blogunun sahipleri Rosa ve Gris. 9 yıl önce aynı sırayı paylaşarak başlayan arkadaşlığımız zamanla her şeyimizi paylaştığımız bir dostluğa dönüştü ve şuanda gözbebeğimiz olan blogumuz son durağımız oldu -tabi ki şimdilik-. Blogumuzu açma hikayemizden bahsedecek olursak; küçük yaştan beri modaya, alışverişe olan merakımız, blogları takip etmeye başlamamızla daha da arttı. Sonrasında acaba yapabilir miyiz yapamaz mıyız derken kendimizi blogumuza isim ararken bulduk. Ve bundan 5 ay önce blog hikayemiz başlamış oldu. 

Ben Rosa; bugün işte bunu giydim ki serisinin yaratıcısı, tam bir alışveriş hastası,ayakkabı aşığı ve çantalara biten bir diyetisyen adayıyım.Yengeç burcuyum,duygusalım bir o kadar da zevkliyim diye düşünüyorum:)Kitap okumayı,Türk filmi izlemeyi,nostaljik şarkıları dinlemeyi çok çok çok seviyorum.Nail art, Gris kadar olmasada benimde hayatımın büyük bir parçası.

Ben Gris; günün nail art'ı ve lovely sunday serilerinin yaratıcısı, modanın hızlı temposunu yakalamaya çalışmak yerine klasik parçaları kombinlemeyi ve abartıdan uzak giyinmeyi seven, yay burcunun tüm özelliklerini taşıyan, okumaya, öğrenmeye, gezmeye pek meraklı bir mühendis adayıyım. 


Blogumuzu başlarda sadece moda üzerine yazmayı planlamış olsak da şuanda diy (do it yourself-kendin yap) projelerimizi, yaptığımız nail artları, trendleri, yeni koleksiyonları, kombin önerilerimizi, bazen sadece sevdiğimiz bir şarkıyı bazen de yaptığımız alışverişleri paylaştığımız bir hal aldı. Blogumuza yeni şeyler katmak ve sürekli olarak geliştirmekse en büyük isteğimiz. 

Blog yazmanın en keyifli yanlarından biri ise yeni arkadaşlar edinmek. "Alışveriş dedektifi" bu sayede kazandığımız bir arkadaşımız ve kendisine bu güzel blogunda bize de yer verdiği için çok çok teşekkür ediyoruz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder