3 Mayıs 2012

H&M-ANNA DELLO RUSSO İŞBİRLİĞİYLE


H&M 'i artık hepimiz biliyoruz.Ve şunu da iyi biliyoruz ki H&M ortak çalışmaları çok seviyor.Türkiyeye geldiğinden beri Lanvin,Marni  gibi markalar ile birlikte çıkarttığı kolleksiyonlar için mağazalar dolup taştı.
Bu seneki özel kolleksiyon ise Anna Dello Russo ile birlikte hazırlanan bir çalışma olacak ve 4 Ekim 2012 'de dünya çapında 140 mağazada ve Türkiye'de seçili mağazada satışa sunulacak.

Takılar,güneş gözlükleri ayakkabılar,çantalar ve valizden oluşan bu benzersiz kolleksiyon her zamanki gibi H&M müşterilerine ulaşılabilir fiyatlarla sunulacak.


Anna Dello Russo'nun evini de keyifle izleyeceğimiz ve kolleksiyonu anlattığı video'yu postun sonuna saklıyorum.Haydi devam edelim...


Şimdi diyebilirsiniz ki ''iyi de kim bu Anna Dello Russo?''.Anna Dello Russo neredeyse Vogue'un içine doğmuş ve yıllarını modaya vermiş moda dünyasının ünlü isimlerinden biri.Aslında internette moda ile ilgili araştırmalar yapıyorsanız mutlaka karşılaştığınız bir sima.Kendisinin 4000 adet ayakkabısı olduğu söyleniyor bu arada :))Defilelerin ,tanıtımların ve moda ile ilgili düşünebileceğiniz her aktivitenin aranan yüzü olan Anna Dello Russo 'yu biraz da kendinden dinleyelim;


                              

Artık Anna Dello Russo'dan kolleksiyonu kendi evinde dinleyebiliriz.Buyrun burdan ;


1 yorum:

  1. çok heyecanlıyım çook :) ayrıca evi cennet gibi, aksesuar kıyafet cenneti resmen.. şu turkua clutch <3

    bana da beklerim seni:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr :)

    YanıtlaSil