14 Mayıs 2012

Onu bana ver Alessandra!!!

Ünlü top model Alessandra Ambrosio,Santa Monica California'da  küçük kızı Anja'yı cadılar bayramı partisine  götürürken J Brand 811 Mid-Rise Skinny Leg jeans'in Emerald Green rengi ile görüldü!!! İşte tam o sırada çıktım karşısına ve dedim ki "Onu bana ver Alessandra!!!".

Tabi ki bu yalnızca bir hayal veya hayaldi desek daha doğru olur.Alessandra Ambrosio, Rihanna, Fergie, Justin Timberlake, Beyonce, Hilary Duff, Kim Kardashion,Jessica Simpson gibi bir çok ünlünün üzerinde gördüğümüz jeanlerin aynısını alıp giymek Mosmoda Stil Holywood kolleksiyonu ile artık mümkün.

Kolleksiyon zaten başarısını ününe layık olarak ünlülerin üzerinde görebileceğiniz şekilde Mosmoda sayfalarında yerlerini alıyor ve her ünlünün kendine özel birde sayfası var.

Sizde Holywood starları gibi giyinmek veya hayranı olduğunuz Holywood yıldızının tarzını yakalamak istiyorsanız Stil Holywood koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.

Alessandra Ambrosio
Beyonce
Blake Griffin
Britney Spears
Fergie
Hayden Panettiere
Hilary Duff
Jessica Alba
Jessica Simpson
Justin Timberlake
Katie Price
Keith Urban
Kim Kardashian
Nicky Hilton
Rihanna
Diğer

Bu arada J Brand ile ilgili bilgi edinmek isteyen olursa Ünlülerin seçimi J Brand başlıklı  yazım sizlere yardımcı olacaktır sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder