13 Mayıs 2012

Marie Posa

Son zamanda televizyonda da sıkça rastladığımız Vipdükkan'ın modern,kendine bakan,zevkli kadınlar için özel olarak yarattığı yeni markası Marie Posa yeni koleksiyonunu gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman ile yaptığı şahane moda çekimiyle tanıtıyor.

Kısa süre sonra Vipdükkan'da yer alacak olan koleksiyonun çekimleri Harvard Cafe'de başarılı fotoğrafçı Cem Talu tarafından gerçekleştirilmiş.Bu arada çekimlerden paylaştığım fotoğraflarda göreceğiniz gibi Ayşe Arman'ın güzelliği ve saçtığı neşe dikkat çekiyor:))





Eğer üyeliğiniz  varsa daha önce Marie Posa'yı Tülin şahin ile tanımış ve çekimlerinin ne kadar keyifli olduğunu görmüşsünüzdür.

Vipdükkanı belki çok uzun bir süredir bilmiyorsunuz ama kendisi 2010 yılından beri hizmet vermekte olan ve güvenli olarak önerebileceğim alışveriş siteleri arasında yer alıyor.

Bu koleksiyonu sizde görmek ve sevdiğiniz alışveriş sitelerine yeni bir site eklemek isterseniz blogda sağ taraftaki Vipdukkan resmine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.Ya da direk olarak siteye gitmek için tık tık

İyi alışverişler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder