24 Mayıs 2012

Dr.Murad Skin Perfecting Primer

Limango Box kutumdan çıkan ve merak ettiğim ürünlerden bir tanesi olan Dr.Murad Skin Perfecting Primer.Ürün normalde 30 ml olarak satılıyor fiyatı da 130 TL.Bana gelen boyu ise 5 ml'lik deneme boyu.

%0,5 salisilik asit içerikli acne ve parlama kontrolü sağlayan bir ürün.Zaten rengi ve dokusu genel olarak kullandığımız primerlerden farklı olarak daha fondotenimsi bir yapıya sahip.Daha önce Smashbox ve Sevil'in primerlerini kullanmıştım.Bu ürünler renk olarak şeffaf renkte ve sürüldüğü zaman cildin yüzeyini saten gibi bir hale getirerek kırışıklıkları dolduran ve renk düzelten ürünlerdi.Tabi ki burada sevil ve smashbox arasındaki tercihimin Smashbox olacağını da belirtmeliyim.Sevil'in primeri biraz daha yağlı bir yapıya sahip olduğundan bende sivilcelenmeye sebep oldu.

Bu  ürün renk çeşitleri olmamasına rağmen sürdükten sonra cildimle tamamiyle uyum sağladı ancak demin de dediğim gibi çukurları/kırışıklıkları  kapatmak gibi bir özelliği yok ve kullanımdan sonra saten gibi pürüzsüz bir makyaj tabanı bırakmıyor.





Hal böyle olunca ürüne bir şans daha verip  kapatıcılığını görmek açısından ürünü yüzümde problemli bir bölgeye uygulayıp sonucu görmek istedim ancak sonuç hiç tatmin edici değildi.Ürün aslında cildimle tam uyumlu bir renk vermekten ziyade hiçbir renk vermiyor.Ayrıca görüldüğü gibi  hiç de ''PERFECTING'' bir durum yok.
Sonuç olarak ne makyaj bazı ne kapatıcı ne de cilt kusursuzlaştırıcı olarak tercih edeceğim veya önereceğim bir ürün değil.Dr.Murad kalitesine ne kadar güvensem de bu ürün benim için her yönüyle sınıfta kaldı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder