8 Mayıs 2012

Met Ball 2012

Malumunuz dün gece Metropolitan Art Museum'da Met Ball gerçekleşti dün twitter'da da bahsetmiştim.Katılımın yoğun olduğu bu gecede kim ne giymiş ne takmış takıştırmış inceleyeceğiz demiştim, sözümde de duruyorum.

Malin Akerman 


Watchmen ,The Proposal,The Heartbreak Kid gibi filmlerden tanıdığımız 33 yaşındaki güzel oyuncunun ayakkabıları Christian Louboutin,aksesuarları ise Fred Leighton imzalı.


Jessica Stam

Jessica Stam'in bu şaaşalı kıyafeti John Galliano for Christian Dior Haute Couture kolleksiyonundan .Aksesuarları ise Lorraine Schwartz imzasını taşıyor.


Rita Wilson 

Rita Wilson ise straples ,uçuk pembe renkteki Prada elbisesi,prada ayakkabıları ve clutch'ıyla  kırmıza halıda yerini aldı.Yalnız dikkatimi çekti keşke elbiseyi bir ütületseymiş eteklerindeki kırışıklık gözden kaçmıyor çünkü...


Grace Coddington


Devil wears Prada filminde de gördüğümüz gibi senaryoya uyarak Vogue dergisi Kreatif Direktörü Grace Coddington'u Prada'lara bürünmüş bir halde gördük.

Chelsea Clinton 

Bill Clinton'un kızı Chelsea kırmızı halıda bol kahkahası ve kızmızı elbisesi ile yer aldı.



Anne Vyalitsyna

Victoria's Secret'ın güzel meleği Anne Vyalitsyna derin V yakalı Prada elbisesi ile uyumlu prada ayakkaı ve clutch'ı ile görünümünü tamamlamış.Aksesuarları ise Harry Winston .


Doutzen Kroes

Doutzen Kroes ise Roland Mouret elbisesi ile kırmızı halıdaydı.


Leslie Bibb

Adı üstünde Met Ball...Baloda bir prenses gördük ki kabarık elbisesi ile kameralara poz veriyordu.Lislie Bibb Zac Posen elbisesi ve Lorraine Schwartz takılarıyla ışıldıyor...


Greta Gerwig

28 yaşındaki Greta Gerwig yaşına göre fazla kapalı ve bence ten rengine uymayan bir elbise tercih etmiş.
Elbise:Prabal Gurung Takılar:House of Lavande  Ayakkabılar:Nicholas Kirkwood  Clutch: Nancy Gonzalez


Mia Wasikowska

22 yaşındaki güzel yıldız ....Niye kapattın kendini bu kadar ,müzeye gider gibi diyeceğim olmayacak işte.Elbise,ayakkabı ve clutch Prada imzalı ancak bizimle değilsin Mia...Bak bir etrafına ...

Rooney Mara

Gotik tarzına alıştığımız Ejderha dövmeli kızımız Rooney Mara siyahlar içinde.


Brit Marling

Gelin olmuş gidiyor musun ...Brit Marling Valentino Haute Couture elbisesiyle tüller içinde kalmış masum bir gelin gibi..


Lily Collins

Diğer bir gelinimizde Lilly Collins.Tabi kırmızı halıda Brit Marling ile karşılaşmışlar ortalık Valentino defilesine dönmüş.

Elbise :Valentino Hsute Couture Takılar.H. Stern

Jessica Pare

Mad Men'den tanıdığımız güzel ,Jessica Pare parıltılı elbisesiyle oldukça şık görünüyor.

Elbise:L'Wren Scott Ayakkabı :L'Wren Scott Çanta:Christian Louboutin  Takılar:Tiffany &Co.


Milla Jovovich

Kırmızıların kadını Milla Jovovich Pradalarla karşımızda.Elbisesinin alt kısmındaki şerit kesimler kıyafetini sıradanlıktan çıkartarak farklı bir görünüme sokmuş.

Amber Valletta

Amber Valletta'yı da elbise ayakkabı ve clutch Prada konseptiyle görüyoruz.Anlaşılan o ki Prada Met Ball'a damgasını vurmuş.

Elbisesinde color block trendinin etkilerini gördüğümüz Amber ,takılar konusunda ise biraz sönük kalmış.

Brooklyn Decker

Bu gece için Tory Burch tercih eden güzelin göz rengi ve elbise rengi arasındaki uyum gözden kaçmıyor ancak elbisenin üzerinde bulunan el işlemesi çiçek desenleri bana annemin yıllar önce kullandığı masa örtüsünü hatırlattı.Takılar ise House of Lavande.

Emily Blunt

Aslında gecenin güzel elbiselerinden diyebilirim.Rengi kendisine çok yakışan bu Calvin Klein elbiseyle Emily Blunt çok şık ve zarif görünüyor.

Leslie Mann

Nina Ricci pudra pembe elbisesi ve Fred Leighton aksesuarları ile Leslie Mann bana biraz fazla salaş geldi açıkçası.Ayrıca dik durmaya çalışırken verdiği o aç parantez görünümde çok bariz ortada...

 Melania Trump-Ivanka Trump

Anne kız süslenmiş helmişler.Bu görünüm bana Bihter ve annesini hatırlattı.O dönemde de bu sert hatlı kıyafetleri sıkça görmüştük.

Melania Trump elbisesi Marc Bouwer

Julianne Hough

Elbise:Carolina Herrera Ayakkabılar:Jimmy Choo Takılar:Jacob& Co.

Debra Messing
KaufmanFranco imzalı kristal işlemeli derin ve yakalı elbisesi ,Fred Leighton takıları ve Brian Atwood ayakkabıları ile kırmızı halıda boy gösteren Debra Messing bana göre çok yanlış tercihler yapmış.

Elbisesinin derin V dekoltesinden başlayarak aşağıya doğru olan dökümü basen bölgesini olduğundan büyük göstererek reahatsız edici bir görüntü oluşturmuş.

Katherine McPhee

Turuncular içindeki Katherine McPhee Elie Saab elbisesiyle kırmızı halıya renk getirmiş.

Eva Mendes

Turuncudan devam edelim.Bir başka turunculu güzel ise Eva Mendes.Straples bir elbise tercih eden güzelin elbisesi Prada, takıları Fred Leighton ,clutch ise yine Prada.



Kristen Bell

 Turuncuyu üçledik.Tercihini bu renkten yana kullanan üçüncü güzelimiz Kristen Bell.Elbisesi Tommy Hilfiger,ayakkabıları Jimmy Choo,clutch'ı Judith Lieber olan güzel sizce de sanki birazdan boğulacakmış gibi  durmuyor mu?

Renee Zelweger

Zayıflaya zayıflaya bir hal oldu kadıncağız.Artık o kadar zayıflamış ki sanki kendini taşıyamaz gibi yorgun ve çökmüş görünüyor.
Elbise:Emilio Pucci

Kate Upton

19 yaşındaki Kate Upton yaşına göre oldukça abartılı Michael Kors elbisesi ve makyajıyla sanki 35 yaşındaymış gibi görünüyor.Sarı saç ve siyah kalın kaş kombinini zaten hiç saymıyorum bile...

Florance Welch

Yorumsuz...

Jessica Chastain

Oscarda gördüğümüz o güzel kadın nerede hani.Sanki elbisenin astarını giymiş elbiseyi giymeyi unutmuş gibi geldi.Elbisenin üstü o kadar dar ki karın bölgesi biraz pörtleme yapmış.Ve yine ütü yine ütü...

Elbise:Louis Vuitton

Beyonce

Yeni doğum yapmış olmasına inat ben buradayım diyen iddaalı Givenchy Haute Couture elbisesiyle karşımızda.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder