20 Mayıs 2012

Ann Yvette Ayak Bakım Kremi Çekilişi Kazananı...

Daha önce bahsettiğim gibi bugün saat 20:00'da çeklişimize katılım kapandı ve çekilişimiz gerçekleşti.Bende böylece ilk gerçek hediye çekilişimi gerçekleştirdim.Gelelim kazananan :))Nefesler tutulsunnnn!!!

Bu arada herbirinize katılımınız için çok teşekkür ederim.Çekilişteki isim sıralası gönderdiğiniz yorumların tarih sırasına göre sıralandı ve daha önce de söylediğim gibi çekiliş random org ile yapıldı.Kendimi tam sonuç açıklanacakken araya reklam konan yarışmaların sunucusu gibi hissettim bak şimdi:)) Neyse lafı uzatmayayım....

İşte kazanan takipçim;


Saliha'cım güle güle kullan canım en kısa zamanda iletişim bilgilerini alisverisdedektifi@gmail.com adresine iletmeni bekliyorum.İyi günlerde kullanıp bol bol beni hatırlaman dileğiyle....

5 yorum:

  1. kazanan arkadaşı tebrik ederim:)
    saçma olabilir ama sormam gerek çatlayacağım üstte makaronların altındaki ojenin rengine hasta oldum :D adı sanı nedir ya da ona yakın bildiğiniz bi oje var mı?ohh,rahatladım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç saçma olur mu :)MAC Fashion Sets 2012 kolleksiyonunun Rebel rengidir ürün.Her zaman dilediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.Sonuçta konumuz tam da alışveriş:)

      Sil
  2. güle güle kullan iyi günlerde inşallah

    YanıtlaSil
  3. çok çok teşekkür ederim,ben buralardayım takıldıkca sorarım:))

    YanıtlaSil
  4. çok çok teşekkür ederimmm. sağolun

    YanıtlaSil