10 Eylül 2012

Vanessa Hudgens'a spor yaramıyor mu?

Güzelliği ile dikkatimizi çeken genç yıldız Vanessa Hudgens daha önceleri iddialı kıyafetleri ,verdiği seksi pozlar ,bakımlı saçları ile boy gösteriyordu.Son zamanlarda ise onu sadece yogadan çıkarken görüyoruz.Görüyoruz ama ben her defasında gördüğüme inanamıyorum.O incecik kız hergün spor yapmasına rağmen günden güne irileşiyor.

Yaşı sebebiyle vücut tipi yeni oturuyor olabilir tabi ki çünkü anne ve babasına baktığımda toplu olduklarını görüyorum.Genetik sebeplerle mi tam bilmiyorum ama kilo alışıyla birlikte kendisine özen göstermekten de vazgeçmiş gibi görünüyor.

İşte öncesi ve sonrasıyla Vanessa Hudgens













3 yorum:

  1. çok ilginc..gercekten irileşmiş :o

    http://obenimgizlibahcem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Evet ya,ciddi fark var. Sekli bozulmus sanki. Kendini idealar dunyasina adamis olabilir,orda hala taş gibidir belki:) kim bilir?:)

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten şaşırdım. Bana kalırsa yanlış bir yol izliyo spor konusunda. Yani kilo almış ve bununla baş etmek için yogaya başvurmuş ama yoga geleneksel bir zayıflama biçimi veya spor değildir. Spora alternatiftir. Kardiyo ile beraber plates veya fitness yapmalı ki incelsin, yağ yaksın. İç dünyası için de yoga yapabilir. :)

    http://herseybiyana.blogspot.com/

    YanıtlaSil