5 Eylül 2012

Fashion's Night Out Haritası



Vogue dergisinin düzenlediği Fashion's Night Out bu sene 13 Eylül günü başlangıcını yapıyor.Herkes heyecan ve alışveriş aşkı ile beklemekte.Peki bu yıl etkinliklerde neler var?Nerelere gitmeli ne yapmalı?Etkinliklerin bir kısmına sadece özel davetiye ile katılabiliyorsunuz.Fazla kafa karıştırmayalım dedim o yüzden mutlaka katılınması gereken etkinlikler için bir harita hazırladım.Ben bu seneki etkinliğe büyük ihtimalle katılamayacağım ama sizin için faydalı olacaktır diye umuyorum.

Bu yılın t-shirt ve çantalarını ünlü modacı Arzu Kaprol tasarladı.Çok çabuk tükenen FNO t-shirtleri için elinizi çabuk tutmalısınız.Bu t-shirt ve çantaları Nişantaşı Vogue standında bulabilirsiniz.



Nişantaşı Brandroom mağazasında kırmızı halı üzerinde  fotoğraf çekimi ve şarap servisi eşliğinde  Elie Saab'ın 'Le Parfum' isimli parfümünün tanıtımı yapılacak.'Le Parfum' satın alan katılımcılara Elie Saab imzalı gece çantası hediye edilecek. 

Dilek Hanif'in Nişantaşı'nda bulunan  butiğinde 500 TL üzeri alışverişlere Dilek Hanif tasarımı armalı gömlekler hediye ediliyor olacak. 

Swatch, İstinyePark, Nişantaşı City's ve Bağdat Caddesi mağazalarında %25 indirim var ve her alışverişe sürpriz bir bijuteri kesesi armağan ediliyor. 

İstinyePark Sephora  mağazasında  çarkıfelek oyunu yapılacak. Çarkı çevirerek hediye veya indirim kazanabilirsiniz.Ayrıca belirli saatlerde ürünler için özel indirimler yapılacak.

Eğer bende podyuma çıkayım diyorsanız sizi Bağdat caddesine alalım.Orkid'in kurduğu podyumda Miss Turkey 2012 güzeli Açelya Samyeli Danoğlu ile tanışabilir,keyifli bir sohbete katılabilirsiniz. Ayrıca podyumda yürüyüp fotoğraf çektirebilir fotoğrafınız editörler tarafından beğenilirse belki  Vogue Türkiye Ekim sayısında kendinizi görebilirsiniz.

Ya da başka bir podyum deneyimi için  İstinyePark ve Nişantaşı Adidas Originals mağazalarına giderek podyumda modellik yapabilirsiniz.Ayrıca  Facebook, Twitter ve Foursquare kullanıcılarına da çeşitli sürprizler olacak. Bizler gibi sosyal medya aşıkları bu fırsattan faydalanabilir sanırım.

Yeni şeyler görelim diyorsanız Beymen Blender mağazalarında FNO'ya özel olarak hazırlanan Mehry mu çantasını görebilirsiniz.

Kenzo'nun yeni Parfümü Madly Kenzo'yu ise  İstinye Park'ta kurulacak olan Kenzo standında denemeniz mümkün.

Özlem Süer'in Bağdat Caddesi'ndeki butiğinde  'Nighties by özlem Süer' etkinliği olacak. 90'ların müzikleriyle coşup ikramlar ve çeşitli hediyelerden yararlanabilirsiniz. Mağazada ayrıca %70'e varan indirimler de var. Sanırım FNO'daki en büyük indirim diyebiliriz.

Stefanel İstinyePark mağazasında Vogue editörlerinden Naz Bileydi'nin vereceği stil danışmanlığı sohbetine katılabilirsiniz. 

M.A.C'in  yepyeni ana renk koleksiyonu 'Style Seeker'  bu gecede  görücüye çıkıyor. İstinyePark, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı mağazalarında makyaj sanatçılarından trendleri dinleyebilir, sürpriz konuklarla vakit geçirebilirsiniz. 

Ve son olarak anlaşmalı mı yapıldı bilmiyorum ama birbirinin neredeyse tıpatıp benzeri 3 etkinlik var;

Steve Madden ve adL ortak bir çalışma ile FNO 'da ''O gece karşına çıkacak yakışıklı prensin uzattığı ayakkabı ayağına olsun, masal gibi bir gece prensesini bulsun' sloganı ile şanslı prensesin hayallerini gerçeğe dönüştürecek. 

Matraş İstinyePark mağazasında da prensesini bulmakta ısrarcı bir prens,gün boyu elindeki ayakkabıyı hanımlara denettiriyor. Şanslı prenses Matraş'dan hediye çekleri kazanıyor. 

İnci, City's ve İstinyePark mağazalarında ise müşterilere İnci marka ayakkabılar denetilecek ve ayakkabı ayağına uyan müşteriler  o ayakkabıyı kazanarak mağazadan mutlu mesut ayrılacaklar.

Yine dopdolu bir FNO bizleri bekliyor...

2 yorum:

  1. süper bir rehber olmuş canım gitmeyi çok istiyorum bu sene ama bakalım :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel hazırlamışsın :) eline sağlık
    bizde istinyede olmayı planlıyoruz.umarım bir aksilik çıkmaz

    sevgiler
    www.tripletdesigners.com

    YanıtlaSil