4 Eylül 2012

69. Venedik Film Festivali'nde Dantel ve Tül şıklığı

Bu yıl 69.su düzenlenen Venedik Film Festivalinde ünlülerin göz kamaştırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Festivalde  en çok dikkat çeken sık sık karşılaştığımız dantel ve tül  elbiselerdi.Festivale katılan birçok tercihini dantel veya tülden yana kullanmış...

Tül ve dantel elbiselere geçmeden önce bahsetmeden geçemeyeceğim bir elbiseyi de sizlerle paylaşmak istiyorum.Festivalin açılış ve kapanış törenlerinde ev sahipliği yapacak olan isim  Kasia Smutniak'ın çiçekli Valentino elbisesi açıkçası beni benden aldı.Elbise katalog çekimlerinde görünenden çok çok daha güzelmiş bunu da net bir şekilde görmüş olduk.


Şimdi gelelim konumuza....





Elbise ne kadar şık olursa olsun bana abartılı şekilde iç göstermesi sebebi ile rahatsız edici geldi.


Davette giyilecek bir elbiseden çok belindeki renkli kuşağı da dikkate alırsak bir gelinliği andırıyor.Elindeki kırmızı çantayı ise görmemiş olayım.

Burada gözümü rahatsız eden şey ayakkabılar ve yanlış görmüyorsam ayaklardaki kırmızı oje oldu.Elbiseyi şık olmaktan çok biraz basit göstermiş diye düşünüyorum.

Yorumsuz.Sevdiğim bir renk ,sevdiğim bir model...

Deri,dantel ve tül.Gördüğüm kadarıyla içinde astar olan elbisenin astarı ve bel kısmındaki ince deri kemer çıkartılmış.Bu kadar siyah tonlu bir elbisede alt kısmın daha yoğun siyah olması sol taraftaki resimde göründüğü gibi daha tok ve zengin bir görünüm sağlıyor.

Bu kadar güzel kadın ve birbirinden güzel elbiseler varken seçim yapmak oldukça zor ama benim en beğendiklerim Kasia Smutniak'ın çiçekli Valentino elbisesi ve Laetitia Casta'nın Elie Saab elbisesi oldu.

Sizlerde katılacağınız davetlerde dantel ve tülün zerafetinden ve şıklığından faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder