29 Eylül 2012

Dedektif Kozmetik Araştırmasında :Sensetools Alışverişim -Sigma ParisPalette - Limited Edition


Herkese merhabalar:))

Yeni bir kozmetik ürünü ile karşınızdayım.Bu sefer dolu dolu bir setle geliyorum . Paris'ten mektubumuz var.Buna bayılacaksınız.

Öncelikle sizlere Sensetools'dan bahsetmek istiyorum.Sensetools Sigma, Bdellium Tools,EOS,The Brush Guard,LAQA&CO ve China Glaze ürünlerini satan ,yurt dışından alışveriş yasağı başladığından beri en büyük eksiğimiz olan makyaj malzemeleri ve yardımcı aksesuar larını barındıran bir online alışveriş sitesi.Ayrıca bir de güzel haber var ,hepimizin dört gözle beklediği,her ürünü şahane Urban Decay ürünleri de çok yakında Sensetools'da satışa çıkıyor...Bu ürünü Sensetools'dan aldığım için nedir ne değildir biraz bilgi vereyim istedim.

Gelelim Paris Palette'ye:)Heyecanlı mısınız bakalım:)

Öncelikle kargom çok güzel paketlenmiş bir çekilde büyük ,rengarenk bir karton kutu içerisinde geldi.Karton kutunun içerisinden ise bu şık paketleme çıktı.

Paketi açtığımda gayet güzel şekilde ,özenle korunduğunu gördüm.Özellikle bu tarz ürünler kargo poşetine konulduğunda ezilip büzülüp geliyor.Bu yüzden paketlemenin özenle yapılması gerçekten hoşuma gitti.

Tüm bu paketlemelerin altındaki ürüne ulaştığımda Paris Paletime kavuştum.Çok şık değil mi?


Gördüğümüz zarf şeklindeki ambalaj ürünün koruma kılıfı.Kılıfı çıkarttığımızda Üzerinde Paris yazan mozaik desenlerle süslenmiş palete ulaştım.



Gelelim içeriğe.Kutu çok şıktı,bakalım içerik nasılmış?

Paletin içerisinde;
8 adet far
2 adet allık
1 adet aydınlatıcı
1 adet far fırçası -E55
1 adet allık fırçası -F40
ve 
1 adet ürüne monte ayna bulunuyor.Öncelikle Sigma fırça severler için koleksiyonlarına 2 fırça eklemek için oldukça güzel bir set olduğunu söylemek istiyorum.Hem çok şık bir makyaj setine sahip olmak hem de 2 Sigma fırçayı fırçalarınızın arasına eklemek bana oldukça avantajlı geldi.



Genellikle bu tarz paletlerde benim için en büyük sıkıntı setin ambalajına kapılarak almam ancak içerisindeki renkleri kullanmadan seti bir kenara atmamdır.Sizler de çok iyi bilirsiniz ki bu tarz setlerde 2-3 renkten fazlasını kullanmak pek mümkün olmaz çünkü geri kalan renkler hep çok uç renklerdir.

Bu setteki renkleri ise gayet başarılı buldum.Mavi tonlarını kullanmaya her zaman çekinmişimdir ancak geri kalan renkler tam benlik diyebilirim.Bu sezonun bordo renkleriyle de çok uyumlu bir göz makyajı yaratabiliriz.Yine de mavilerin tonları o kadar albenili ki onları kullanmak içinde bir yol mutlaka bulacağım:)

Palette bulunan her ürün için Paris'in önemli yerlerinin,nehirlerin,sarayların ismi kullanılmış.Yani buram buram Paris kokuyor.

Alllıkda genellikle şeftali tonlarını ve uçuk pembeleri tercih eden biri olarak allık renkleri tam benlik diyebilirim.
2 fırçamızda oldukça güzel.Öyle setin içine koyduk daha kalitesiz olsun denmemiş yani.

Ben seti oldukça başarılı ve kullanışlı buldum.Güzel ürünler bir araya gelmiş ve şık bir kutuda toplanmış.E daha ne olsun....

Palet ile ilgili ilk izlenim ve incelemelerim oldukça olumlu.Sigma Paris Palette makyaj denemesi yazısı ise bu hafta blogda olacak.Bakalım neler yaratabiliriz bu paletimizle? :))

Beklemede kalın kızlar 

XOXO








3 yorum:

  1. öncelikle yurt dışından nasıl kozmetik alış verişi yapabildiniz cidden bende almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bahsettiğim site yurt dışında değil Türkiyeden bir site ancak daha önce yurtdışından getirdiğimiz şu an ulaşamadığımız ürünleri satıyorlar.

      Sil
  2. meraba,çekilişiniz sonuçlandı mı?

    YanıtlaSil