18 Eylül 2012

ANNA DELLO RUSSO at H&M KOLEKSİYONU


Uzun zamandır dört gözle beklediğimiz Anna Dello Russo at H&M koleksiyonu ile buluşmaya çok az kaldı. Bu özel koleksiyon, 4 Ekim 2012 tarihinde, dünya moda haftası turunun zirvesinde, dünya çapında yaklaşık 140 mağazada, Türkiye’de ise H&M İstinye Park mağazasında satışa sunulacak.

Tüm tasarımcı işbirliklerinde olduğu gibi bu özel koleksiyonun satışı da bileklik sistemi ile gerçekleşecek. 4 Ekim’de saat 10.00’dan itibaren satışa sunulacak koleksiyon için, İstinye Park Alışveriş Merkezi de belirli kapılarını sabah saat 08.00’de açacak.

Alışveriş severlere sırada verilecek olan bilekliklerle belirlenen saat dilimleri içerisinde alışveriş yapabilme imkanı sunulacak. Koleksiyona yoğun ilgi nedeniyle, izdihamı önlemek için müşterilere 10 dakika ile sınırlı alışveriş imkanı tanınacak. Kuyruğa giren moda severlere sırasına göre 10-20 kişi arasındaki gruplarla, 7 farklı renkte bileklik verilecektir. Örneğin ilk 10-20 kişiye mavi, ikinci 10-20 kişiye sarı vb. farklı renklerde bileklik dağıtılacak. Müşteriler de bilekliklerdeki renkler sayesinde saat kaçta bu özel koleksiyondan alışveriş yapacaklarını bilecekler.

Anna Dello Russo at H&M koleksiyonunda takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılar, çantalar ve valizi içerecek ve 50 parçadan oluşuyor. Her müşteri, her bir üründen sadece bir adet satın alabilecek.
Koleksiyonun fiyat aralığı ise; küpeler 49,95 TL, bilezikler 69,95 TL, kolyeler 99,95 TL, Çantalar 129 TL, Ayakkabılar 349 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.































































2 yorum:

  1. Ne gizel olmus yine ya dimi? Hele o turkuaz rengi portfey ve valiere bayildim

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Anna'nın stili pek benlik değil okdr avangart olamam ama bu tür iş birliklerini oldum olası tutmuşumdur. Özellikle onun kdr deneysel giyinen bir kadın ile yapmaları iddiali ama başarılı.

    tam tarzına hitap eden ürünler tasarlamış. Çok şaşalı.

    bana da beklerim :)
    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil