11 Mart 2013

REEBOK REALFLEX İLE 11.1K KOŞUYORUZ!

Daha önce hiç koşmadığın bir parkuru keşfetmeye ne dersin?

7 Nisan sabahı Ayvad Bendi’nde Buluşuyoruz ve Reebok RealFlex ile Tam 11.1K Koşuyoruz!

“Live With Fire” marka kampanyasıyla spor yapan herkesi zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan daha formda bir hayatı tutkuyla yaşamaları için teşvik eden Reebok; her gününü spor, fitness ve yaratıcılık ile harmanlayan, yaşamın her anından ilham alan koşu severleri 7 Nisan sabahı Ayvad Bendi’ne davet ediyor.

7 Nisan Pazar sabahı saat 08:00’de etkinlik alanının açılmasıyla başlayacak olan program, 09:00’da daha zinde bir koşu için Reebok CrossFit hocaları eşliğinde yapılacak stretching hareketleri ile devam edecek ve saat 10:00’da koşu start alacak.

Reebok RealFlex ile 11.1K Koşu’suna başvurmak için yapman gereken çok basit. rbk.onlinemaraton.com sitesine girerek online başvurunu 25 TL karşılığında yapabilir ve koşu kitini almak için tercih edeceğin mağazayı seçebilirsin. Koşu kitinde seni birçok sürpriz bekliyor. Reebok PlayDry koşu t-shirt’ünün yanı sıra Reebok mağazaları ve seçili Boyner mağazalarında kullanabileceğin %15 indirimli Reebok Hediye Çeki de senin olacak!

Reebok RealFlex ile 11.1K koşarken Ayvad Bendi parkuru boyunca birbirinden harika doğa manzaralarına tanık olabilir, koşu sonrasında Reebok CrossFit alanında tüm dünyada popüler olan CrossFit antrenman programını profesyonel hocalar eşliğinde daha yakından inceleyebilir ve gün boyu yapılacak çeşitli aktivitelere katılarak spor dolu ve eğlenceli bir gün geçirebilirsin.

Koşuya katılan tüm sporcular madalyayla ödüllendirilirken, parkuru dereceyle bitirenler ise saat 12.00’de düzenlenecek ödül töreniyle sürpriz hediyeler kazanma fırsatını yakalıyor. Ayvad Bendi 11.1K parkurunu tamamlayarak ilk 5’e giren bay ve bayan koşucular sürprizlerle dolu “Reebok Hediye Kiti” kazanırken, 18-35 / 36-45 / 46+ kategorilerinde ilk üçe girenler ise “Reebok RealFlex ayakkabı” ve “Reebok’tan Hediye Çekleri” kazanma fırsatını yakalayacak.

Daha önce hiç koşmadığınız bir parkuru keşfetmeye ben de varım diyorsanız
rbk.onlinemaraton.com adresini ziyaret ederek tüm detayları öğrenebilir ve
başvurularınızı bu adres üzerinden yapabilirsiniz.

1 yorum: