19 Mart 2013

H&M Conscious exclusive koleksiyonu: Hollywood şıklığıyla dolu dahasürdürülebilir moda

Hollywood şıklığı bu baharda H&M’e, daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış parti giyimi koleksiyonu Conscious Exclusive ile geliyor. Koleksiyonda hem erkeklere hem de kadınlara yönelik giysi ve aksesuarlar yer alıyor. Koleksiyon ayrıca, H&M’in daha sürdürülebilir bir moda sunma çalışması olan Conscious’ın da bir parçası. Koleksiyonda kullanılan malzemeler arasında organik pamuk, geri dönüştürülmüş polyester, geri dönüştürülmüş polyamid ve TENCEL yer alıyor. Conscious Exclusive koleksiyonu, 4 Nisan 2013’te dünya çapında 140 mağazada, Türkiye’de ise H&M İstinye Park ve Brandium AVM Ataşehir mağazaları’nda satışa sunulacaktır.

Baharın gelişini kutlamak için mükemmel parti giysilerinden oluşan Conscious Exclusive ile Eski Hollywood canlanıyor. Detaylar ve etkili tasarımlar açısından zengin koleksiyon, kadınlar için dramatik elbiseler ve keskin çizgiler içerirken, erkekler için rock and roll kırmızı halı stilini yansıtıyor. %100 geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış, soluk pembe rengindeki yerlere uzanan elbise önden zarif bir görünüme, arkadan ise tamamen açık sırtıyla dramatik bir etkiye sahip. Tamamı organik pamuk karışımı kumaştan yapılan üç parçalı takıma ise, bedene oturan kesimli spor ceket ve yüksek belli, belden fermuarlı dar kesim pantolonla feminen bir görünüm kazandırılmış.

Hollywood hayatını yaşamak için çok fazla seçenek bulunuyor. Özellikle de yere kadar uzanan pantolonuyla kırık beyaz bol kesim kimononun soluk şıklığı bohem bir havaya sahipken; tulum, açık sırtıyla modern bir görünüm yakalıyor. Ağırbaşlı beyaz elbise, şeffaf kolları, asimetrik tren ve kuş işlemesiyle rock and roll romantizmini sergilerken; eski dünyadan gelmiş hissi uyandıran korseli elbise de, tül katlarıyla sonsuz gibi görünüyor. Koleksiyon, işlemeli kutu el çantası ve incecik bilek şeritlere sahip minimal topuklu şık ayakkabı gibi aksesuarlarla tamamlanıyor.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder