19 Mart 2013

2013 Yılının Bayanlarında Kalem Etek Şıklığı…

Son bir kaç yıldır etkisini yitirmeyen kalem etekler 2013 yılına da damgasını vuracak gibi görünüyor Neon renkleri ile canlılık kazanan kalem etekler özel günler ve günlük kombineleriniz için benzersiz bir seçenek.



Bir çok rengde ve modelde tasarlanan kalem eteklerde en çok tercih edilen modeller ise; leoparlar, puantiyeler ve çizgiler. Tercihiniz desenli etek modellerinden yana olursa kombinlerinizi tamamlarken mutlaka düz renkler tercih etmeniz gerekiyor.



Kalem etek kombinlerinde çokca tercih edilen bir diğer model ise dantellerle süslendirilmiş sırt dekolteli bluzlar. Bu tür modeldeki bluzları özel gün kalem etek kombinlerinizde kullanabilirsiniz.
2013 ilkbahar/ yaz koleksiyonu bize şıklık adına bir çok seçenek sunuyor aslında. Her zevke her tarza uygun bir modele bu sezon rastlamak mümkün. Bir çok online mağazalar da ürün satışlarını sezon trendlerinin ürünleri doğrultusunda gerçekleştiriyor. Bu mağazalara verilecek en güzel örneklerden bir tanesi de Trendyol.

Sezonun dinamik tasarımcıları, bayanların tasarım kıyafetlerle bürünülecek şıklıklarına gölge düşürmemeleri için kullandıkları kokular konusunda da dikkat etmelerini öneriyor. Yaz sezonu boyunca hafifliğin ve ferahlığın ön planda tutulduğu kokuların tercih edildiğini unutmayın. Bu konuda da Evoria size bir çok seçenek sunabilir.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com 'a aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder