15 Mart 2013

Trump Alışveriş Merkezi, Kryolan Makyaj Atölyesi’nde!

Profesyonel makyaj sanatçılarının vazgeçilmez markası Kryolan, Trump Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek makyaj atölyeleri ile mükemmel makyajın sırlarını paylaşacak. Her hafta farklı konseptlerde gerçekleşecek ‘Kryolan Makyaj Atölyesi’nde bu hafta uygulamalı olarak gece makyajının püf noktaları anlatılacak.
Dünyada 70’den fazla ülkede uzmanların tercihi Kryolan, güzelliğine önem veren kadınlarla Trump Alışveriş Merkezi’nde buluşacak ve mükemmel makyajın sırlarını paylaşacak. Berlin, Londra, Paris gibi ülkelerde eğitim almış ve ülkemizde de eğitmenlik yapan Kryolan Ürün Müdürü Tuğçe Dilaver’in ders vereceği makyaj atölyesinde her hafta farklı konseptler işlenecek.
Gece makyajının püf noktaları 16 Mart’ta…
Krylon Makyaj Atölyesi’nde ilk haftanın konusu gece makyajı… “Özel bir davette gecenin en şık ve en güzel kadını olmak istiyorsanız nasıl bir makyaj yapmalısınız” sorusunun cevabı Krylon Makyaj Atölyesi’nde verilecek. Tuğçe Dilaver uygulamalı bir şekilde en şık gece makyajı nasıl yapılır, hangi detaylara dikkat edilir, anlatacak.
Kryolan Gece Makyajı Atölyesi, 16 Mart Cumartesi günü 13:00-14:00 saatleri arasında zemin kat Mango mağazası önünde yapılacak. Atölyeye katılmak için Trump Alışveriş Merkezi mağazalarından minimum 50 TL’lik alışveriş yapıp danışmadan katılım kuponunuzu almanız yeterli olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder