29 Mart 2013

Mompery.com'dan tüm annelere ilk alışverişte 40 TL değerinde hediye çeki!


Günümüzde ardı ardına açılan web siteleriyle artık hepimiz, her ihtiyacımızı internetten karşılamaya başladık. Bir zamanlar mağaza mağaza gezip tonla para ödeyerek aldığımız, bir de eve taşımaya uğraştığımız ürünleri artık çok daha uygun fiyata internetten alabiliyoruz.

İnternetten avantajlı alışveriş yapma modasına artık anneler ve bebekleri de katıldı. Trendyol’da deneyim kazanan genç beyinlerin, Albert Einstein’ın “ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” sözünden yola çıkarak kurduğu yeni alışveriş sitesi Mompery.com’da, bir anne ve bebeğinin ihtiyaç duyacağı her türlü ürünü bulmak mümkün; hem de %90’a varan indirimli fiyatlarla. "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi önemli markalarla çalışan site, göz atmaya değer.

Mompery.com’a ücretsiz üye olan anneler, her sabah 07.00’da yenilenen online butikleri gezerek, hem kendileri hem de çocukları için birbirinden güzel eğlenceli ürünleri inceleyebilecek, her gün yenilenen ürünleri keyifle keşfedecek.

www.mompery.com’a tıklayarak hemen üye olabilir, üye olduğunuz anda 20 TL’lik hediye çekinin yanı sıra, ilk 100 TL alışverişinizde ‘ekstra’ 20 TL indirim kuponu kazanabilir, Mompery.com’un avantajlarını hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder