28 Temmuz 2012

Saçlarda Eşarp Trendi

Saçlarda eşarp modası bu sıcakta büyük bir kurtarıcı olabilir ne dersiniz.Saçları tepeden dağınık topuz yapıp kıyafetimize uygun renklerde bir eşarpla tutturabilir ya da taç şeklinde başımıza dolayabiliriz.Bu görünüm bana filmlerde hep gördüğümüz tulumunun içine beyaz t-shirt giymiş tualin karşısına geçip tüm dünyayı boş vererek resim yapan kızları anımsattı nedense.

Ben genelde kuaförde yapılmış saçtansa temiz saçla evde öylesine yapılan dağınık topuzu seviyorum.Hem daha doğal hem de doğallığından ötürü daha seksi görünüyor bence.Hele birde akşam olup saçları açtığımızda ortalığa yayılan o mis gibi koku yok mu işte ona bayılıyorum.O yüzden güzel eşarplar alıp bu modeli kullanmalı.İşte size ilham alınması için güzel modeller :))




Tabi bizlere yardımcı olması için bağlama şekillerinden de örnekler gerekiyordu.İşimi yarım bırakmadın güzel örnekler gösteren bir video da buldum.Umarım işinize yarar.Şimdi işin size kalan tek kısmı ise çıkıp desenli rengarenk eşarplar almak.

          

7 yorum:

  1. saç aksesuarlarını seviyorum farklı bir havası var video da çok güzeldi teşekkürler :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Beğenmene sevindim Aynurcum :) Bende saçlarımı yeni kestirdim sağlıklı hale gelince saç aksesuarları daha çok hoşuma gidiyor şimdi:))

    YanıtlaSil
  3. hoş duruyo. Saç Topuzkende, salıkkende kullanılabilir. Paylaşım için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  4. :) hep yapamıyorum yapamıyorum diyordum sonunda aradığım post ilaç gibi geldi valla

    YanıtlaSil
  5. yaaa ben de çok seviyorum ama eśim temizlikçi gibi ne o öyle diyip dalga geçyor benimle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman her kıyafetle değil belki ama uygun bir kombinle süper duruyor bence.Birde tepeden kurdele değil de diğer modellerde dene bence.Sen bakma eşine kızdırmaya çalışıyordur o seni :))

      Sil
  6. en güzel uygulayanlarda biri de miroslava duma :)
    http://www.fashionbosphorus.com/index.php/2013/04/biri-esarp-mi-dedi/

    YanıtlaSil