25 Temmuz 2012

Günün Konuğu - Nerwen 44


Yine güzel bir blog ve sahibesiyle birlikteyiz.Bu günün Konuğu sevgili Nerwen44...

Keyifli okumalar 

XOXO

Merhabalar Alışveriş Dedektifi’nin güzel izleyenleri :)

1991’de doğmuş, İzmir’de üniversite okumakta olan ve öğrenciliğinin son iki yılına adım atmış biriyim. Aslında hayatım boyunca öğrenci olarak kalacağım söylenebilir çünkü karşınızda bir öğretmen adayı duruyor. Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğim için bu durumdan da oldukça memnunum.

Uzun zamandır blogları takip ediyordum. Gezi,edebiyat, hobi,yemek,moda,makyaj blogları ve kişisel bloglar… Ardından yalnız kaldığımı hissettiğim bir gün kendimi blog açmış olarak buldum. Başta öylesine, can sıkıntısından açılan blog’um gittikçe benim için değer kazanmaya başladı. Sanaldan da olsa tatlı insanlar tanıdım, yüz yüze de görüştüğüm güzel arkadaşlar edindim. İnsanların hayatlarına dahil oldum, önemli anılarına tanıklık ettim, belki onlara destek oldum. Böylece blog dünyası benim için vazgeçilmez hale geldi.

Blog’umun içeriğine gelirsek; kozmetik, moda, güzellik gibi kızsal şeyler üzerine paylaşımlar yapıyorum. Nadiren kişisel yazılar da yazdığım oluyor. “Ortaya karışık” kısacası :) Her şey o günkü ruh halime göre şekilleniyor.

Küçükken çanta ve ayakkabı takıntısı olanlara şaşırırdım. Şimdi ben de onlardan biri oldum. Özellikle ayakkabı mağazalarını saatlerce gezebilirim. Beğendiğim ve almak istediğim o kadar model var ki… Sanırım ileride para kazanmanın beni en mutlu eden yanlarından biri bu olacak :)

Kendimden ve blog’umdan bahsetme fırsatı verdiği için “Alışveriş Dedektifi”ne çok teşekkürler…


2 yorum:

  1. sevgili Nur takip ettiğim ve tanışma fırsatı bulduğum çok tatlı bi blogger :)

    YanıtlaSil
  2. O senin tatlılığın aynur'cuumm <3

    YanıtlaSil