2 Temmuz 2012

Günün Konuğu-Bensu Kaya

Herkese merhaba :))

Son birkaç gündür blogumdan ve sizlerden biraz uzak kaldım ama telafi edeceğim son hızla günün konuklarına devam ediyoruz.Bu günün konuğu sevgili Bensu .

Onu biraz daha yakından tanımaya ne dersiniz 

XOXO


Merhaba ben Bensu Kaya 22 yaşında Adanalıyım. Öğrenimimi Kıbrısta sürdürüyorum ..İnternette vakit geçirmek en büyük keyfim, daha önce de bir çok blog ve moda sayfalarını takip ediyordum. Ve bir gün hiç aklımda yokken bende bir blog açayim dedim. Ve blogum sizler sayesinde yavaş yavaş büyüdü.. Bu işi hobi olarak yapmak bana inanılmaz keyif veriyor en azından internette boş boş gezinmiyorum veya dışarıda alışverişte.. Artık sürekli “aa bu konu olabilir””, aa bunu blogumda paylaşım” sinyalleri aklımdan çıkmıyor J Çünkü bir şeyler paylaşmayı çok seviyorum. Eğer insanlar bundan yararlanıyorsa iyiki bunu söyledin diyorsa en mutlu ben oluyorum. Yakın çevremdeki arkadaşlarım sürekli şunu nasıl yaptın bunu nasıl yapıyorsun diye soruyorlardı bende artık blogtan takip edin diye şaka yapıyorum J Blogumun içeriği : Yeni trendler, dıy( kendin yap projeleri ) ve daha nicesi..Farklı konuları ele almayı seviyorum. Son olarakta artık her hafta kombin önerileri postu hazırlıyorum birde tatilimden olan postları artık blogumda görebileceksiniz. 

Son olarakta Bensu Kaya takı tasarımları projesi yapıyorum ve en kısa zamanda blogumda satışta olacak... Blog açmam hayatımda ne değiştirdi derseniz?  Daha araştırmacı oldum, sürekli bir şeyleri değerlendirip yeni bir şeyler yaratma  çabasına girdim.. İnanırmısınız artık geceleri yatarken blogumu nasıl geliştirebilirim diye sabahlara kadar düşündüğüm anlarda olmadı değil J İnsanların blogum da yaptığı veya bana söylediği o içten yorumlarla dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum. Ama tabikide blog  işi biraz nankör.. Destek her zaman lazım..

Blogumu takipte kalın.. Daha yepyeni  fikirlerle sizlerle olacağım.. Desteklerinizi esirgemeyin ;)


Alışveriş Dedektifine bana günün konuğu imkanı verdiği için de çok  teşekkür ederim  J

Beni blogumdan   http://www.bensukaya.blogspot.com/  ve twitter hesabım olan https://twitter.com/#!/bensu_kaya dan takip edebilirsiniz...

Sevgiler..








4 yorum:

  1. Blog listeme aldım boş vakit buldukça takip edeceğim :) Başarılar :)

    YanıtlaSil
  2. Sebebini anlamadığım bir şekilde Google Friend Connect ile takip edemedim. Yine de listeme ekledim. Blog'a emek verdiği belli :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Modayı yakından takip ederim ve böyle siteler buldukça kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Siteniz gerçekten çok başarılı. Sitenizin hep güncel kalması dileğiyle...

    YanıtlaSil