1 Mayıs 2010

Anneler Günü için hediye mi arıyorsunuz?

Anneler Günü’nde, hediye kutularına sığdıramayacağınız türden sıra dışı armağanlar ile ona unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz…

 

Anneler Günü’nde, alışılmışın dışına çıkarak annenize farklı bir hediye almayı planlıyorsanız, Türkiye’nin deneyim konseptli tek hediye sitesi Aktifhediye.com’da, sıra dışı armağan alternatifleri sizi bekliyor. Aktif anneler için en aktif hediyelerin bir arada bulunduğu sitede; akrobasi uçuşu, yamaç paraşütü, at üzerinde doğa gezisi, atv ile ormanda safari, günübirlik binicilik dersi, yunuslarla yüzme, bir günlüğüne modellik deneyimi ve şan eğitimi ile aralarında sushi kursunun da olduğu gastronomi kursları gibi onlarca farklı seçenek var.




Şarkı söylemeyi seven annelere şan eğitimi, lezzet tutkunlarına Gastronomi kursları!



Hediyelik aktiviteler merkezi Aktifhediye.com sayesinde, annenizin hep gerçekleştirmeyi istediği ama zaman bulup da bir türlü yapamadığı pek çok aktiviteyi, ona hediye etme şansına sahipsiniz. Eğer benim annem yemek yapmayı, farklı lezzetler tatmayı ve tattırmayı çok sever diyorsanız, ona Aktifhediye.com’un Gastronomi kurslarından hediye edebilirsiniz. Sitenin “Gastromi” başlığı altındaki içecek bölümünde Kokteyl ve Viski Eğitimleri ile Evde Likör Yapımı Atölyesi ve Bar Kültürü Eğitimi yer alırken; yemek konulu hediye alternatifleri içinde ise Temel mutfak teknikleri, sushi kursu, Türk tatlıları, İtalyan ve Akdeniz mutfağı ile pasta, börek, kurabiye ve çikolata yapımına ilişkin eğitimler öne çıkıyor.

Aktifhediye.com, şarkı söylemeyi çok seven güzel sesli anneleri de unutmadı. Anneler Gününde, müziğe meraklı annenize, ustasından şan eğitimi de hediye edebilirsiniz.

Annenize modellik deneyimi hediye edebilir ya da gardırobunu stil danışmanı eşliğinde yeniletebilirsiniz…



Anneler Günü için bir farklılık yaparak, annenize unutamayacağı bir modellik deneyimi yaşatmak da sadece bir tık uzağınızda. Bu sıra dışı hediyenin sahibi anneler, aktivite günü önce moda sektörünün uzmanları eşliğinde saçından makyajına ve kıyafetlerine kadar profesyonel bir model gibi hazırlanıyor. Ardından, özel moda fotoğrafçısı tarafından iç ve dış mekanlarda, farklı pozlarda onlarca fotoğrafı çekiliyor. Üstelik çekilen fotoğraflardan birisi, annenizin arzu ettiği bir dergi kapağına yerleştirilip kendisine hediye ediliyor.



Aktifhediye.com’dan Anneler Günü için alabileceğiniz bir başka sıra dışı hediye seçeneği ise “Stil Danışmanlığı”. Eğer annenizin “Bugün ne giyeceğim, giyecek hiçbir şey bulamıyorum” şikâyetlerini sık sık duyuyorsanız, “Sitilini baştan yaratma” hediyesi onun için mükemmel bir tercih olacaktır.


Anneler Günü’nde hediye edebileceğiniz sıra dışı aktiviteler hakkında detaylı bilgi almak için www.aktifhediye.com adresini ziyaret edebilir veya (0216) 302 22 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder