25 Ocak 2010

Serena Van Der Woodsen Tarzı


Vazgeçemeden izlediğim dizi Gossip Girl'ün göz alıcı karakteri Serena Van Der Woodsen...Bu kızın kıyafetlerine hastayım desem yerinde olur herhalde.Dizideki karakterinin dışında Blake Lively normal hayatında da mükemmel giyiniyor bence .Zaten kendiside çok hoş olduğundan mıdır bilmem kıza herşey yakışıyor yahu..
Aslında Serena'nın tarzı genelde oldukça sade ama yeri geldiğinde biraz ışıldamaktan da kaçınmıyor.Genelde dolabı ünlü tasarımcıların yarattığı kıyafetlerden oluşuyor olsada daha düşük bir bütçe ile de bu tarza ulaşmak mümkün.Eğer Serena'nın olmazsa olmaz ipuçlarını bir araya toplarsak sizde bunun ne kadar kolay olacağını göreceksiniz.
Hadi şimdi Serena tarzının olmazsa olmazlarına bir göz atalım ve bu tarz için bize neler lazım bakalım:)

1)Güzel kesimli mont


Serenanın kıyafet seçimlerine bakarsak dışarıya çıkarken yaz kış farketmeden üzerine mutlaka üzerine mükemmel oturan bir ceket,kaban yada mont aldığını görüyoruz.Serena dış giyimine çok önem veriyor.
Eğer bu tarzı yakalamak istiyorsanız mutlaka üzerinize mükemmel uyan bir dış giysi tercih etmelisiniz.Birde dış giysilerin doğal tonlarda olmasına özen göstermek gerekiyor tabi ki...

2)Skinny Jean


Serena her zaman pantolon seçimini skinny jeanden yana yapıyor.Tabi diyebilirsiniz kızımız uzun güzel bacaklı tabi giyer bu konuda haklısınız herkese gitmeyen bir kesim ama eğer giyebiliyorsanız mutlaka kombininize ekleyin derim.

3)Elbise


Serena genelde günlük giyiminde skinny jeansleri tercih etmesine rağmen akşamları elbiseleyi üzerinden çıkarmıyor.Gece kıyafetlerinde biraz daha pırıltılı olabiliriz ama abartıya kaçmadan.Sade kesimleri olan siyah,krem rengi,beyaz tonlarda gece elbiseleri bu tarz için ideal.Bu sene moda olan zımbalı modelleri bu tarzda sıkça görüyoruz.

4)Ayakkabılar


Serena ayakkabı seçimini gündüz bottan gece ise topuklu ayakkabılardan yanan kullanıyor.Gündüz skinny jean2i ile topuklu çizme ve üzerine bluz kombinini yaparken gece ise elbisesinin altına yüksek topuklu ayakkabılaı tercih ediyor.

5)Takılar


Bu tarzda takılar genelde çok zarif seçilmiş o yüszden abartıya kaçmamaya çok büyük ve çok alacalı renklerli takılardan kaçınmaya dikkat etmek gerekiyor.Dikkat edersek Serena oldukça zarif bir tarza sahip.

6)Saçlar


Saçlar zaten bir kadının en önem vermesi gereken parçasıdır.Çok şık giyinsenizde saçınızı şekillendirmediyseniz eve geri dönün derim.
Serenanın saçlarına zaten bayılırım.Düz yada dalgalı kullandığı saçlara düzleştirici ve maşalarla sizinde ulaşmanız mümkün.

İşte Serena tarzına uyum sağlamak için bu 6 ipucunu takip etmek yeterli olacak.Gördününz mü o kadar da zor değil:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder