12 Aralık 2013

OROGOLD COSMETIC YILBASI OZEL MAKYAJ BAZI VE C BOOSTER SERUM

Yılbaşında hepimiz ışıldamak parlamak isteriz. Peki yılbaşı günü altin tozlarinin isiltisi ile Antik Cag doneminde gunumuzun spasindan cikmis gibi olmaya ne dersiniz?

Cevabınız evet ise sizi Orogold ile tanıştırayım;

 OROGOLD – 24K Makyaj Bazı

İpeksi ve hafif dokulu bu makyaj bazı, ciltte görünmeden süzülürken pürüzsüz bir cilt sağlıyor.Cildi nemlendirmek için 24 karat altın, doğal bitki özleri, A ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiş. Çizgileri ve gözenekleri azaltarak, uzun sureli, kusursuz ve aydınlık bir makyaj uygulaması zemini hazırlayan makyaj bazı, tek başına veya fondöten altına kullanılabilir, uzun sureli çizgileri doldurur ve cilt dokusunu düzeltiyor.


24 KARAT ALTIN TOZLU C BOOSTERSERUM

 

Bu serum cildimiz için kıyaslanmaz bir ışıltı ve aydınlık bir tazelik vaat ediyor. Antioksidan özelliği  ile cilt gözeneklerini sıkılaştırıp, ciltteki renk pigmentasyonu dengeleyip cilde bambaşka bir enerji ışıltısı veriyor. Bu sıralar pigmentasyom dengesinin önemini farkettiğimizi düşünüyorum:)


İçerisindeki C ve E vitamini ise kuruyan cildiniz için yoğun bir nem sağlayarak gunluk bakımınız için pırıl pırıl bir başlangıç olma özelliği taşıyor. Cildi, serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor. 

 

Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasını önleyici olması açısından kaçınılmaz bir çözüm. Kleopatra'nın 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın  hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra cilltte sıkılaştırma  etkisi de yaratıyor. 

 

Tüm cilt tipleri için  ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve işlenmemiş haliyle  biz bayanlar için ulaşmak istediğimiz doğallığı ve ışıltıyı en ön planda tutuyor.

 

OROGOLD ürünlerini nerede bulabilirsiniz?


Ürün satış noktaları : 

Harvey Nichols ( İstanbul , Ankara )

Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )

Beymen ( Zorlu AVM ) , Debenhams ( Cevahir AVM )

Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)

 

Not: işin bir diğer güzel yanını da paylaşmalıyım.Ürünler için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder