29 Ocak 2011

“UZUN BEKLEYİŞ SONA ERDİ. Gap Body KOLEKSİYONU Şimdi Türkiye’de”



Gap mağazaları 2007’de Türkiye’de açıldığından bu yana beklenen Gap Body  koleksiyonu nihayet  Türkiye’de belirli mağazalarda rahatlığı ve şıklığı bir arada arayanların beğenisine sunuldu.
Özel geliştirilmiş ipliklerle yaratılmış yumuşacık iç çamaşırları, pijamalar, birbirinden rahat ve şık ev kıyafetleri bu koleksiyonun çerçevesini oluşturuyor.
Her güne özel, şık, harika kesim ve mükemmel kalitede sütyenleri ‘favorite’ serisi altında satışa sunuldu. Son derece lüks materyali ve ince mikrofiberler sayesinde yumuşak ve kaygan bir dokuya sahip olan seri, 3  farklı  kalıpta üretildi. Favorite t-shirt bra, favorite plunge ve favorite uplift.
Günlük kullanımda rahatça giyebilen favorite t-shirt bra, t-shirtlerin altından belli olmayacak şekilde üretildi. Yine günlük kullanıma uygun olan fakat düşük kesimli favorite plunge çerçevesi sayesinde ekstra destek ve göğüs dekoltesi sağlarken; arkada çapraz şekilde bağlanabilen askılara da sahip. Push up pedi sayesinde doğal ve şık bir şekilde kalkık bir görünüm sağlayan favorite uplift ise yumuşak dokusu ve oturan kalıbı ile oldukça rahattır.
Bütün bu özelliklerinin yanında Gap Body ‘favorite’ sütyen serisi, yumuşak yüzeyli tahriş etmeyen askılara, kaşındırmayan kopçalara, Gap Body’e özel modern ve şık estetik bir yapıya sahiptir.
Gap Body koleksiyonu içerisine çeşitli yükseklik ve modellere sahip olan külotlar da  yeni bir şıklık anlayışı getiriyor. Sade ama seksi bikini, yuvarlak hatları feminen kıvrımları ve düşük kesimiyle girlshort, kalın yanları ve kalçaya oturan düz kesimi ile hipster, arkada iz bırakmayan ve seksi görünüm sağlayan thong; hepsi birbirinden şık, rahat ve yumuşak külot modelleridir.
Farklı modelleri ve renkleriyle Gap Body, sizlere benzersiz bir hissin garantisini sadece iç giyimde vermiyor. Artık evde de hem rahatlık hem şıklığı bir arada sağlayacak pijamalar, sabahlıklar, t-shirtler, atletler ve gecelikler için yeni adresiniz Gap Body  koleksiyonunu taşıyan Gap mağazaları olacak.
Gap Body koleksiyonu şimdilik sadece Bağdat Caddesi, Palladium AVM ve İzmir Alsancak ‘da.

Bağdat Caddesi
Bağdat Caddesi, No:406, Suadiye/Kadıköy İSTANBUL
Tel: 0216 302 02 72

Palladium AVM
Halk Caddesi, No:6, BB 259-260 2. Kat Kozyatağı/Kadıköy İSTANBUL
Tel: 0216 663 10 90

Alsancak
Alsancak Kültür Mahallesi, 1387 Sokak, No:3 Konak/İZMİR
Tel: 0232 422 61 81

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder