29 Ocak 2011

GAP 2011 İLKBAHAR KOLEKSİYONU- BİRBİRİNİ ÇEKEN ZITLAR




“7/24” her türlü aktiviteye hazır olmak artık modern zamanın bir zorunluluğu. Gap 2011 İlkbahar sezonunu, müşterilerini haftanın 7 günü giydirebilecek bir koleksiyonla açıyor. Koleksiyon, hala sade fakat daha da sofistike bir çizgide seyrederken, bir yandan da “retro” esintileriyle akılları çeliyor. Dikişlerdeki yumuşak işçilik Gap’in ferah ruhunu yansıtıyor.

Kışın ciddiyetinden sonra bahar ayları için mükemmel bir seçim olan pastel tonları; denimlerden pantolonlara, t-shirtlerden ceketlere kadar bütün koleksiyona hakim. Beyaz, pastel pembesi, bebek mavisi, pastel yeşili tonları ilkbaharın gelmesiyle artan enerjinizi yumuşakca kucaklıyor.

Denimler yine sezonun en öne çıkan ürünleri. Skinny jean ve onun tam zıttı olan geniş paça jean ilkbahar koleksiyonunun en gözdeleri. Pastel renkler denimlere yansımaktan da geri kalmıyor ve denimleri alışılmışın dışına çıkarıyor.

Şifondan örmeye kumaş çeşitliliği, şıklıktan taviz vermeyen bluzları, bedene oturan “trench” leri, renkli “khaki” pantolonları, yüksek belli açık renk pantolonları sezonun diğer göze çarpanları.

Sezonun en çok ilgi çekecek ürünü ise Pierre Hardy ayakkabılar. Hem skinnylerin hem geniş paçaların altında Gap’in sofistike duruşunu simgeleyen Pierre Hardy’ler yine ilkbaharın habercisi pastel renk tonlarıyla farklı eşleştirmeler için ilham veriyor.

Gap, erkek koleksiyonunda ise sade ama şık alternatifler sunuyor. Caramel, haki renk ağırlıklı slim fit pantolonlar, daha sexy, daha geniş yaka t-shirtler, kot ceketler ve şık bir duruş katan trench ler öne çıkıyor.
Çocuklar için her sezon birbirinden ilgi çekici koleksiyonlar hazırlayan Gap, bu sezon da taptaze. Erkek çocukları için grafik t-shirtler, Gap hoodieler, rahat ve trendi jeanler dikkat çekiyor. Kızlarda ise yine fırfır modası devam ediyor; pembe, somon gibi pastel renklerde tütü etekler ve elbiseler ön planda. Gap’in denimleri, hoodieleri ve rengarenk eşofman altları da çocukların gardıroplarından eksik olmayacak parçalar.

Gap bebeği ise her zamanki gibi rengarenk tulumları, poloları, fırfırlı elbiseleri, grafik t-shirtleriyle capcanlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder