29 Nisan 2010

Koton 2010 yaz sezonunu 4 farklı trend ile karşılıyor....

Playful Textures
Bu kolleksiyonda sade ve gösterişliyi,sportif ve şıkı,yeni ve eskiyi bir arada kullanan Koton siyah ,lacivert ve kozmetik renkleri kullanıyor.Ayrıca sezonun gözde rengi hakinin de sıklıkla kullanıldığı bu kolleksiyonda pul ve payet işlemeli t-shirtler ve uçuşan şifon etekler sıkça karşımıza çıkıyor.





Urban Western
Bu sezona damgasını vuran  pudra rengi,somon,yavruağzı,ekru ve uçuk haki ile gri tonlarının kullanıldığı kolleksiyon 2010 yazının yenilikçi siluetini yansıtıyor.Dökümlü kumaşlar ile hazırlanan kolleksiyon şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.
The New Structure
İş gardrobunuz için mükkemmel ürünler barıdıran kolleksiyon beyaz,uçuk mavi,lacivert,bej ve taş renginin hakimiyetinde oluşturulmuş.Dökümlü jarse ve ipekle kombinlenen kolleksiyonda yumuşak ve dökümlü dokular rahat bir kullanım sağlarken bedeni saran parçalarla da seriye gösteriş katılıyor.

Soft Silhouttes
90'ların yansımasıyla karşımıza çıkan kolleksiyon solmuş gri mavi ,kobalt ve laylak tonları ile kendini gösteriyor.Katkat jean etekler ,t-shirt üstüne giyilen dantel bluzler ve kısa ceketlerden oluşan kolleksiyonvahşi batıyı ve rodeo ruhunu dolaplarımıza taşıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder