16 Aralık 2014

Yeni yıla ışıltılı başlangıç

Charms Company, yılbaşında özel bir hediyeye layık olanlar için doğru seçim. Bu zarif mücevherler ile sevdiklerinizi ışıltılı bir yeni yıla davet edebilirsiniz. Alımlı tüy kolyeler, parmakları sarmalayan trend yüzükler ve bileklere feminen bir canlılık katan şık bilezikler… Charms Company’nin tasarımları sadeliği ve cazibesiyle sevdiklerinizin stilini en şık şekilde tamamlayacak.

Charms Company’nin sade ve incelikli mücevher tasarımları, yeni yılda sevdiklerini özel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için harika birer alternatif. Altın, beyaz ve siyah pırlantanın ağırlıklı olduğu tasarımlar, ışıltılarıyla yeniliğe davet ediyor. Yeni yılın pozitif enerjisi, bu mücevherler ile doruğa ulaşıyor.

Charms Company’de onlarca değişik tasarım, mücevher tutkusunu günümüzün modern anlayışıyla harmanlıyor. ‘Dreamy Feathers’ koleksiyonundaki birbiri içine geçmiş minik pırlanta parçalarından oluşan alımlı kuş tüyü kolyeler, hem küçük hem de büyük modelleriyle adeta kendine çekiyor. ‘Wish Upon a Star’ koleksiyonundaki yıldızlı bilezikler, ellerinizin zarafetini taçlandırıyor ve kendinizi çok hafif hissettiriyor. Snake It Up koleksiyonunda yer alan sarmal yüzükler ise, asla çıkartmak istemeyeceğiniz kadar rahat ve tarzınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Bunlar ve daha fazlası Begüm Yalçın’ın farklı tasarım anlayışı ile Charms Company’de hayat buluyor.

Siz de yılbaşında sevdiklerinizin içindeki cazibeyi keşfetmesini istiyorsanız, www.charmscompany.com.tr/ adresinden bu özel tasarımlara göz gezdirebilirsiniz. Stil ve kombin önerileri için ise instagram.com/charmscompany’yi ziyaret edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder