5 Haziran 2012

Ormanada’da StyleFit


Ormanada’da StyleFit

Sağlıklı bir yaşam ve fit bir vücut ile hayat kalitesini yükseltmek isteyen stil sahibi InStyle konukları
2 Haziran Cumartesi günü Zekeriyaköy’de Ormanada’nın yemyeşil bahçesinde, çok renkli bir organizasyon ile bir araya geldi: “StyleFit”

InStyle’ın ev sahipliğini üstlendiği StyleFit organizasyonunda sağlıklı yaşam ve fitness koçları Karen ve Tony Hill ile birlikte Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme Yatrırım’ın konut projesi Ormanada’nın Zekeriyaöy’deki yemyeşil bahçesinde derin bir nefes almak için buluşuldu.
Güzel bir cumartesi günü boyunca sağlıklı beslenmenin, spor yapmanın ve açık havanın keyfini çıkaran InStyle ve Ormanada’nın konukları müziğin ritmine ayak uydurarak “şehirde orman” konseptli Ormanada’da doğanın tadını çıkardı.











Ormanada’nın yeşil alanında Voit’in spor matları üzerinde sabah saatlerinde 2 saat egzersizler yapıldı. Tony ve Karen Hill konuklara hiçbir alet gerektirmeden, kişinin kendi bedenini kullanarak yapacağı hem eğlenceli hem de zorlayıcı egzersizler gösterdiler. 





 Daha sonra konuklar Karen Hill’in bugüne özel olarak belirlediği diyet mönüsünden oluşan sağlıklı bir öğle yemeği ile güne devam ettiler.

Tüm gün devam eden organizasyonda, davetliler Karen Hill’in de özellikle altını çizdiği şekilde sağlıklı bir yaşam için bol bol su içtiler. Kestane suyun cam şişeleri konukların elinden düşmedi. 

Güneşin altında yapılan spor sonrası Chakra’nın havluları ile tazelenen konuklar öğleden sonra Karen Hill’in doğru beslenme ve sağlıklı yaşama dair konuşmasını keyifle dinlediler. Hill, metabolizmanın doğru çalışması ve bedeni zinde tutmak konusunda bilinmesi ve uygulanması gereken konulara ilişkin detaylı ve çok bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. 20 yıldır fitness ve doğru beslenme konusunda uzmanlaşan Karen ve Tony Hill stilini korumak isteyen InStyle konuklarına hatalı beslenme ve fitness alışkanlıklarını düzeltmeye yönelik değerli önerilerde bulundular.






StyleFit organizasyonunun en renkli anlarından biri ise Tony Hill’in öğle yemeği esnasında gerçekleştirdiği sürpriz canlı müzik performansı oldu. Frank Sinatra’dan Louis Armstrong’a kadar pek çok ünlü şarkıcının klasik eserlerini muhteşem sesi ile canlı olarak seslendiren Tony Hill, egzersizler sonrasında yorulan konuklara keyifli anlar yaşattı.





Ormanada Hakkında
Ormanada, Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından, sürdürülebilir bir yaşam için, doğanın sadeliği ile modern mimariyi ve tasarımı buluşturmak üzere, konusunda önde gelen isimler tarafından planlandı. İstanbul’da Zekeriyaköy’de 220 dönümlük bir arazide bulunan Ormanada’da, şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yakalamak isteyenlerin sıcak komşuluk ilişkileri kurabileceği güvenli bir mahalle yaratılıyor.
188 adet beş farklı tip villa ve 81 adet 15 farklı tip sıra evleri ile farklı yaşam tarzlarına uygun alternatif ortamlar yaratan Ormanada, 25 dönüm yeşil alanı, 2500 metrekare sosyal yaşam alanı ve beş dönüm doğal tarım üretimi için ayrılan bostan bölümü ile “nefes alan” yemyeşil bir ada.
Şehir planlama, mimari tasarım, peyzaj mimarisi ve inşaat alanında uluslararası bilgi ve deneyime sahip Torti Gallas and Partners, Kreatif Mimarlık, Rainer Schmidt Landscape Architects, Koray İnşaat, Tekyol Plus işbirliğiyle hayata geçen ve yönetim ve işletimi Kanyon tarafından gerçekleşecek  Ormanda’da yaşam 10 ay sonra başlıyor.

InStyle Hakkında
InStyle, ünlüleri, özel anlarını okuyucularla paylaşmaya ikna eden ilk dergi. InStyle Türkiye, güçlü editoryal yaklaşımı ve görsel zenginliği ile yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana kadın dergi sektörüne ayrı bir heyecan kattı. Ünlüler ve onları güzelleştiren uzmanlarla okuyucular arasında samimi bir bağ kurmayı başaran dergi, moda, güzellik ve yaşam stili alanlarında güvenilir bir referans oldu.”
İçim Delemen
Yayın Direktörü, InStyle Türkiye

InStyle evreninin merkezindeki ünlü okurun kendisidir. Esas önemli olan okurumuzun yaşadığı kırmızı halı anlarıdır. Kişi çevresiyle iletişim kurarken kendine güvenen duruşu ve en gözde stiliyle - özel bir günde veya günlük hayatta - iletişim kurmanın keyfini çıkarır. Bu anlar kimi zaman bir restoranda veya kaldırımda yürürken, kimi zaman gece arkadaşlarıyla eğlenirken veya bir iş toplantısında hissedilir. InStyle her sayfasında okuruna ilham verir, yönlendirir ve kendi stili için harekete geçirir.


Mutlu Dergi Grubu Hakkında
Kendi alanında başarılı, öncü ve deneyimli kadrosu ile her zaman tarafsız, yenilikçi ve okuru ile dost bir yayın politikası izleyen Mutlu Dergi Grubu, sayısı her geçen gün artan bilinçli okur kitlesi ile bu yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımı paylaşarak Türk dergicilik sektöründe kalitenin öncüsü olmayı başarmıştır. Dergi sektörünün en eski oyuncularından Boxer dergisine ek olarak, Time Inc işbirliği ile Türkiye’de lisanslı olarak yayınlamakta olduğu InStyle, InStyle Home, FORTUNE, People StyleWatch ve Sports Illustrated Swimsuit dergilerinin yanı sıra’in yanı sıra MSLO ile gerçekleştirdiği lisans anlaşması ile Martha Stewart Weddings dergisini Türk okurları ile buluşturmaktadır. Dijital yayıncılıkta boxerdergisi.tv ile yakaladığı erişim ve başarıyı; modern kadının yaşam rehberi olarak konumlanan Trendus.com kadın portalı ile Türkiye’de kadın web siteleri bünyesinde ürettiği kaliteli içerik ile fark yaratmayı başardı.
 Mutlu Dergi Grubu’nun 2011 yılında hedefi basılı ve dijital yayıncılıkta uluslararası standartlarda ve kaliteli yayınlarla Türk dergi ve internet kullanıcıları ile doğru ve tarafsız bir yayın politikası çerçevesinde buluşmaktır.
www.mdg.com.tr                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder