19 Ekim 2012

Dedektif Kozmetik Araştırmasında:LAQA&CO Oje Çıkarıcı Pedler


Oje çıkarıcı pedleri uzun zamandır merak ediyordum.Ne mutlu bana ki çok başarılı bir tanesini deneme fırsatı buldum.LAQA&CO benzerleri arasında çok başarılı bulduğum bir ürün oldu.

Açıkçası bu ürünü kullandıktan sonra parfümerilerde fiyatı daha uygun olan alternatif ürünleri de denedim ancak aynı performansı sergileyemediler ve para çöpe gitti diyebilirim.Yalnızca 1-2 tırnaktan sonra etkisini yitiren ürünler ile karşılaştım.

Size biraz ürünü anlatıp sonra da artı ve eksilerini paylamak istiyorum.Bu oje çıkarıcı pedler aseton içermeden ojenizi silmek için çok uygun bir ürün.Beni en mutlu eden yanı ise seyahat çantalarına koymaktan çekindiğimiz asetonun yerini alması.Dökülme riski yok.

Kutunun içerisinde 32 adet önceden ıslatılmış ped bulunuyor.Kutu fark edeceğiniz gibi oldukça ufak.

Pedler çok ince.Makyaj pamuğu yanında oldukça pofuduk kalıyor diyebilirim.
Ürünün kullanımı ise gayet kolay.Kutudan 1 adet ped alıp her zaman yaptığınız şekilde ojenizi bu ped ile siliyorsunuz.



Ürünün kokusu ve bıraktığı his gayet güzel.Hindistan cevizi gibi bir kokusu var.Asetonun bıraktığı alkol serinliği yerine bakım ürünü uygulamış ya da yeni krem sürmüş gibi bir his bırakıyor.

Gelelim ürünün artıları ve eksilerine 

ARTILAR
Çantada taşıması kolay
Dökülme riski yok
Tek ped ile bütün tırnaklarınızdaki ojeyi çıkartabiliyorsunuz.
Etrafa aseton kokusu vermediği için her ortamda kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz.
Aseton içermediğinden tırnakları yıpratmıyor.


EKSİLER
Fiyat olarak ortalamanın üzerinde (Yine de adet yüksek ve özel koşullar için mantıklı bir seçenek ancak günlük kullanım için önermiyorum)
Çok koyu renkli (siyah/bordo) ojeler için performansı düşük.Bu renk ojelerde tüm tırnakları silmeye kalktığınızda ojeniz etrafa dağılıyor.Asetonla ikinci temizliği yapmak gerekiyor.


Ürünü satın almak isterseniz sensetools sitesine uğrayabilirsiniz.

2 yorum: