7 Ekim 2012

Dedektif kozmetik araştırmasında :YSL FOREVER YOUTH LIBERATION



Herkese merhabalar:) Yine bir kozmetik ile geldim sizlere.Bu ara pek bir bakım ve makyaj ürününe boğuldum :))

Yeni ürünümüz YSL FOREVER YOUTH LIBERATION .Seri adından da anlaşılacağı gibi anti age daha doğrusu cilt yaşlanmasını önleyen bir seri.

Bakalım ürünlerimiz nelermiş.Solda görmüş olduğunuz ve üzerinde lotion yazan ürün toniğimiz.Sağda gördüğünüz ise mousse yani köpük temizleyici.Tüpte köpik temizleyici mi olur demeyin ,gayet güzel olmuş.

İlk olarak dikkatimi çeken ambalaj olur üründe bunu zaten sizlerle sıklıkla paylaşıyorum.Hatta pek doğru bir şey değil ama kitap alırken bile kapak güzelse bakarım.Yani ambalaj önemli benim için.

Ürün ambalajında mor ve siyah tonları kullanılmış ve renk geçişleriyle görünüm yumuşatılmış.Mor ve siyah zenginlik ve asaleti sembolize eden renkler olduğu için ürün algısı marka ile çok başarılı bir şekilde uyum sağlamış.
Ürünlerin normal temizleyicilerden kullanım açısından bir farkı yok elbette.Markayı da bildiğimize göre ben size uyandırdığı his açısından yardımcı olabileceğim.
Öncelikle eğer cilt temizleyicilerinizin kokulu olmasından hoşlanmıyorsanız bu üründen uzak durun derim.Çünkü parfümsü bir kokusu var.Hani evden parfüm kullanmadan çıksanız insanlar dönüp parfümün ne diye sorar o kadar yani.Diğer taraftan eğer kokulu ürünlerden hoşlanıyorsanız kokunun ne çok ağır ne çok hafif olduğunu söyleyebilirim yani hoş bir kokusu var.Ben şahsen kokulu ürünleri severim ama koku gerçekten güzel bir his uyandırmalı.Ecza deposu gibi kokmak hiç de hoşuma gitmiyor.Özellikle Neutrogena ve Clean&Clear 'ın kokulu ürünlerinden uzaklaşma sebebim budur.Ama diğer bakım ürünlerini severim.

Yazımın başında bahsettiğim gibi tüpün içinde köpük temizleyici var.Naıl oluyor şimdi bu? Ürünün yapısı krem ve köpük arası bir halde.Elinize alıp biraz sulandırdığınızda ise köpük haline geliyor.Aynen traş jeli şeklindeki köpükler gibi düşünün.İlk sıktığınızda kremsi olan yapı suyla buluşunca köpük haline geliyor.



Ürünleri hem görsel hem de dokusal anlamda başarılı buldum.Hiçbir ürünün yaşlanma konusunda 100 başarı vermesini zaten beklemiyoruz.Doğanın kanununa aykırı :))

Ürün fiyatları ise 95 TL civarında.





2 yorum: