27 Aralık 2011

Markalonga Hakkında

Bu ay başında Markalonga HT Beauty kampanyasından aldığım ürünler malesef sahte çıktı.Nereden mi anladım severek kullandığım Max FActor Creme Puff pudranın arkasında Procter&Gambye yazıyor. Hemen iade için başvurdum tabi ama yurtdışından geliyor o yuzden gibi enteresan cevaplar aldım bakalım şimdi telefon bekliyorum...
Sizlerle de paylaşayım değil mi ne de olsa dedektiflik bunu gerektirir...

Sevgili Procter&Gamble yetkililerine de duyurulur...

10 yorum:

  1. max factorün üretici firması procter and gamble firması yanlış hatırlamıyosam.. o açıdan hata göremedim yani.. ama fiyatların ucuzluğu beni şüpheye düşürdü sahtelik konusunda..

    YanıtlaSil
  2. Evet Procter and Gamble üreticisi ancak kutuda Procter and Gambye yazıyordu:))

    YanıtlaSil
  3. çooookkk teşekkürler bende bu fiyatlardan şüphelenip araştırırken sitenize ulaştım çok yararlı oldu minnettarımmm :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de Lancome'un bir pudrasını beğendim, araştırdım, ama hiç gerçek fiyattan ürün satan sitede aynısı yoktu.Şüphelenip markalongayı araştırmaya başladığımda bloğuna rastladım.Tecrübe paylaşımı için teşekkür ederim....

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim.Araştırmalar hep sizler için :))

    YanıtlaSil
  6. Markalonga adlı web sitesi, ünlü markaların isimlerini kullanarak, orjinalleri ile hiçbir ilgisi olmayan sahte ürünler satmaktadır. Az önce facebook'ta da kendilerini gördüm, yaklaşık 27.000 kişi tarafından beğenilmişler, gerçekten çok ilginç. Bu kadar insan uzayda mı yaşıyor acaba? Klasik yurdum manzaraları: "Ucuz olsun da ne olursa olsun" Gerçekten çok üzücü. Alışveriş yapanlar için söylüyorum: madem şu teknolojiyi kullanabiliyorsun, bari bu markaların web sitelerini bir ziyaret et de, orjinal ürünlerine bir göz at değil mi?
    Ben bu firma hakkında Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığına "dolandırıcılık" suçu ile resmi şikayette bulundum. Az önce facebook güvenlik ekibine de şikayetimi bildirdim. ne zaman ve ne şekilde sonuçlanır bilemem. Ama bu markanın adını gördüğüm her yerde bu bilgileri misyon edindim! İnsanların iyi niyet, güven ve bilgisizliğini kullanarak, haksız kazanç sağlamaya çalışan bu gibi dolandırıcılara daha fazla prim vermeyelim! Lütfen sizler de bu bilgileri bildiğiniz herkes ile paylaşın!
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de sonucunu cok merak ediyorum sonuç ne oldu cevaplayabilir misiniz , MArkalonga sitesini dün kesfettim hatta almayı duşunuyodum google dan bi araştırayım dedim sonuç malum pek iyi bir sey duyamadım hakkında

      Sil
    2. Hiçbir dönüş yapılmadı.Aldığımla ,sahte ürünlere para verdiğimle kaldım .Tavsiye etmiyorum.

      Sil
  7. Merhaba,siteyle ilgili şikayetler her geçen gün artıyor ancak hiçbir değişiklik yok.Ben ulaşabildiğim birkaç firmaya konu ile ilgili bildirim de bulundum ama anladığım kadarı ile bir sitede kendi isimlerini taşıyan kalitesiz ürünlerin satılması konusunda bir rahatsızlık duymuyorlar.Halbuki görünen o ki çok da dikkat etmeyen bir çok kullanıcı o ürünleri gerçekten o markalara ait olduklarını düşünerek kullanıyor ve ciltlerine gelecek olan bir zarardan da o markayı sorumlu tutacaklar.

    27.000 beğeni demişsiniz bu kadar çok insanın böyle bir durumun farkında olmaması çok şaşırtıcı ancak benim daha da çok şaşırdığım markaların hiç bir tepki vermeyip hiç bir önlem almaması.Ben bu yazıyı yazarak bir çok kişi ile paylaşımda bulunmaya devam ediyorum ancak sizlerin paylaşımları da çok önemli.

    Paylaşımınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye boşuna dememişler. Marka yönetimi dersim vardı onda da görmüştük bu tür durumları. Ünlü markaların sahte çantalarını da isteseler piyasan kaldırabilirler ama her yerde görünür olması reklam açısından işlerine geliyor. Boşuna replikalarında a sınıfı çıkmadı. Çok haklı buluyorum yorumlarınızı.

      Sil