16 Aralık 2014

Yılın Başarılı Kozmetik Ürünleri

Madem yıl sonuna geldik bu yılın EN'lerine bakma vakti...işte benim 2014'te en çok memnun kaldığım 5 kozmetik ürününü;

1- Bio-oil
Bu ürünü sivilce izlerini bile geçirdiğini duyunca denemek için aldım. Açıkçası bu tip çatlak kremi,selülit kremi gibi ürünlerin engelleyici etkisi OLDUĞUNU düşünmem fakat bu ürün beklentilerimi oldukça karşıladı. Cildim kuru bir Yapıya sahip ve bu sebeple en ufak bir sivilce, yara izi uzun süre vücudumda kalıyor. Bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri mevcut lekeler azaldığı gibi cildim sürekli nemli kalıyor ve hep sahip olmak istediğim o canlı pürüzsüz cilt görünümüne ulaşmamı sağlıyor. Şu an elimdeki Şişe bitmek üzere ve bu ürün 2015 yılı alışveriş listemde de mutlaka yerini alacak.

2- Yves Rocher Boyalı saçlara özel şampuan
Açıkçası bu ürünü ben kendim gidip almadım. Ürünü annem gidip denemem için almış. Ilk kullanımda saçlarım taş gibi oldu hatta taranmaz diye baya bir korktum. Ancak birkaç kullanımdan sonra saç kredim ya da saç açıcı spreye bile ihtiyacım kalmadı. Ürün paravan içermediği için sertliğe sebep oluyor ama sonrasında alışınca çok daha sağlıklı bir saça sahip oluyorsunuz.
Renk akması konusunda saçlarım sarı olduğu için çok fikrim yok ama saçın kalitesini arttırdığını söyleyebilirim.

3-Clinique 7 day scrub
Yüzümüzde pürüzsüz duran bir makyaj için pürüzsüz bir cilt şart. Eğer sizin cildiniz de zaman zaman kuruyup pullanıyorsa bu ürünü Şiddetle öneriyorum. Her gün kullanabiliyorsunuz ve cildinizdeki Ölür derileri bekletmeden daha parlak, canlı, pürüzsüz bir yüz makyajımız için hazır :)

4-Sally Hansen Cuticule remover
15 saniyede manikürlü eller. Uzun süre sabrettim almadım ama en sonunda anlatılanlara dayanamadım. Şimdi neden bu kadar bekledim ki diyorum. Tırnakları problemli olan bir insan olarak manikürümün hemen bozulmasından çok şikâyetçiydim. Törpüsü sorun olmazdı ama hemen etler tırnağıma yapışır manikürüm 1 hafta bile dayanmazdı. Şimdi 15 saniyelik bir beklemeye manikürümü çok daha uzun süre kullanabiliyorum. Çok ufak bir şişesi OLMASINA rağmen bu Şişe sizi uzunca bir süre idare edecektir.

5-Bee Beauty scrub
Grafik mağazasında keşfettiğim bu vanilyalı cheescake'li scrub muhteşem bir dokunuş sağlıyor. Tüm vücuda uyguluyorum. Hatta Sally Hansen Cuticule remover sonrasında ellerime de uyguluyorum ve harika yumuşaklık veriyor. Ellerime dokunmadan duramıyorum:)


Siz de ilk 5 ürünü paylaşın hadi... Bu yıl neleri sevdiniz?

1 yorum: