18 Nisan 2013

Gördüğüm en iyi saç bakım ürünü

Evet evet çok ciddiyim. Saçında her rengi denemiş, siyahtan bakıra, bakırdan sarıya geçiş yapmış biri olarak bu kadar işlemi arka arkaya yapına e normal bir insan olarak benim de saçlarım iflas etmişti. Kopmadı ama yıkarken bile haşır huşur keçe gibiydi. Tabi bir de günden güne ortaya çıkan yanmış kendi kendine zigzaglar çizen saç uçlarım.

Bu sorunlarla kuaförüme gidince bana önerdiği ürünle saçlarımın hayatı değişti diyebilirim. O problemli sünmüş saçlar gitti yerine sağlıklı yumuşacık saçlar geldi. Son zamanlarda herkes saçların ne kadar sağlıklı diyor hatta geçen gün fön çektirmek için girdiğim bir kuaförde kuaför "saçınız gerçekten çok kaliteli" dedi :) İçimden güldüm 2 ay önce görse saçlarınız lastiğe dönmüş derdi çünkü.

Neyse çok konuştum direk bu mucizevi ürünün ne olduğunu söyleyeyim size;

Davines - Nounou Nourishing Repairing Mask - Besleyici ve Koruyucu Bakım Maskesi



Davines daha önce hiç duymadığım bir marka olmasına rağmen son birkaç ay içerisinde bir çok sitede rastladım.Hatta şu an vanilya club'da 61 TL'den satılıyor ki ben kuaförden 100 TL'ye almıştım önce bir şok yaşasamda bitmekte olan kavanozumun yenisini daha uygun fiyatla alacağım için sevindim.

Ürün bitkisel içeriğiyle 1 ayda saçları toparlamaya başlıyor. Eğer çok yıpranmış bir saça sahipseniz ya da uzun süredir bakım yaptırmadıysanız ilk 2 hafta 3-4 günde bir kullanmanızı ve saçınızda 15-20 dakika tutmanızı tavsiye ederim.Sonrasında ise saçlarınızın durumuna göre haftada bir ya da 2 haftada bir kullanıma geçebilirsiniz.Ben son iki aydır ayda bir kullanıyorum ürünü alalı 4 ay oldu.bu kadar hızlı toparlıyor yani.

Kullanımı ise gayet kolay ;saçlarınızı yıkadıktan sonra nemini alıp saşlarınızın tamamına maskeyi uyguluyorsunuz. Saç diplerinize sürmekten çekinmeyin çünkü çok iyi bakım sağlıyor. Bu ürünü kullandığımdan beri saçlarım çok hızlı uzamaya başladı.Maskeyi 10 dakika saçınızda beklettikten sonra (dilerseniz süreyi uzatabilirsiniz) saçınızı duruluyorsunuz.

Ben çok memnunum sanırım değiştirmeyeceğim ürünler arasında 1 numara diyebilirim. Umarım sizlerde dener ve memnun kalırsınız, benim de sizlere sağlıklı saçlar için bu tavsiyemi unutmazsınız :)))




7 yorum:

  1. Daha da ucuzunu buldum bak ;)http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/davine-nounou-koruyucu-ve-besleyici-bakim-kremi-73528794

    YanıtlaSil
  2. ben de davines nourishing buıilding pak'ı kullanmştım.bnde öyle çok renk degşkliği olmasa da saçma sapan aç kpa boz gbi ynlş işlemlern kurbanı olmuştum.benm de saçım çok yıpranmış bir haldeydi bir ara.Davines'in çoğu ürününe bakıp,bana hangisi en iyi olur diye araştırmıştım,bir de kuaföre de sormuştum..Nourishig building pak yoğun bakım maskesini önermişti bana da.ben pek memnun kalmamıştım.bunu düşünebilirim bende..Güzel bir paylaşım olmuş..

    YanıtlaSil
  3. 61 tl değil şuanda o sitede. www.kozmocare.com ' a baktım stokta yok gelecekmiş. vimjoda.com ' da yok. nereden bulacağız?

    YanıtlaSil
  4. http://www.vanilyaclub.com/guzellik-kozmetik-urunleri/1408-davines-nounou-nourishing-repairing-mask-besleyici-ve-koruyucu-bakim-maskesi.aspx burda satılıyor yalnız 79,99. 61 değil..
    Ben daha çok yumuşaklık dokunulduğunda ipeksi bir kayganlık ve parlaklık istediğimden sitenin danışmanı bana bu ürünü önerdi... http://www.vanilyaclub.com/guzellik-kozmetik-urunleri/1972-chi-biosilk-pek-terapisi.aspx



    Ama tabi herkesin aradığı ürün farklıdır.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, davines bu ürünü üretmeyi bırakmış ve nounou maskenin içeriği tomates özlü olarak değiştirilmiş. Siz yeni maskeyi denediniz mi, eskisinden bu kadar memnun olan biri olarak belki sağlıklı bir yorum yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba henüz denemedim ama en kısa sürede deneyin yorumlarımı paylaşacağım. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba ürünümüz üretimden kaldırılmamış, ambalajı değiştirilmiştir. Yeni ürünlerde organik bileşenler eklenerek, formüllerden Sülfat, Paraben ve Silikon gibi bileşenler kaldırılmış daha da etkili hale gelmiştir.
    Sevgilerle
    Davines Türkiye

    YanıtlaSil