8 Nisan 2013

BUTIGO Alışverişim

Açılışından beri üyesi olduğum ama ilk siparişimi cuma günü verdiğim butigo paketi elime ulaşır ulaşmaz yazmam lazımdı. Kargo poşetini açar açmaz gördüğüm şeye hayran kaldım. Bir ayakkabı kutusu olmak için fazla güzeldi,fazla şekerdi.Çok net bir şekilde bir aksesuar kutusu ya da makyaj ürünlerimi koyacağım şahane bir kutu içerisinde göndermişler babetlerimi.



Kutulardan birkaç tane daha edinebilmek için yeni alışverişleri kafamda planlarken kutunun içerisine de özenle davrandıklarını gördüm. Çok şık bir ayakkabı çantası da bu kutunun içerisindeydi. Neden bu kadar geç kaldım buradan alışveriş yapmak için acaba?




Babetlerim nar çiçeği ve turuncu. Bu babetleri turuncu çantamla kombinlemek için aldım.çok da kaliteliler gerçekten :) Yeni alışveriş için ayakkabılarımı seçtim bile :) Peki siz hiç butigoya uğradınız mı ? Uğramadıysanız mutlaka uğrayın derim.Buyrun buradan...

7 yorum:

  1. Hemen uğruyorum, böyle özenli davranan satıcılara bayılırım

    YanıtlaSil
  2. Kutu şahane. Bu ara deli gibi kutu görsellerine bakan biri olarak bayıldım. Ayakkabınız da çok güzel. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Bişi sorucam, Butigo'da ben de bir iki babet beğednim fakat benim ayak numaram 36.5 :/ 36 mı almalıyım 37 mi bilemedim. Siz kullanan birisi olarak kalıpları nasıl ??? ne önerirsiniz ???

    Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

    http://egelikafasi.blogspot.com/ Bloğuma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Bişi sorucam, benim de Butigo'da beğendiğim bir iki babet var ama benim ayakkabı numaram 36.5 36 mı yoksa 37 mi almalıyım bilemedm. Alışveriş yapmış birisi olarak sen ne önerirsin??? KAlıpları hakkındaki fikrin nedir?
    Cevap için şimdiden teşekkür ederim:)

    Bana da beklerim http://egelikafasi.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim tekrardan :)

    YanıtlaSil